<em id="0a85b"><option id="0a85b"></option></em>

<abbr id="0a85b"></abbr>

      <nobr id="0a85b"></nobr>
        <tr id="0a85b"></tr>
        9久久伊人精品综合,亚洲一区精品视频在线,成 人免费va视频,国产一区二区三区黄网,99国产精品永久免费视频,亚洲毛片多多影院,精品久久久无码人妻中文字幕,无码国产欧美一区二区三区不卡
        學習啦>學習英語>英語閱讀>英語文摘>

        托福TPO2Part2閱讀原文及參考答案

        時間: 楚薇0 分享

          托福TPO作為大家托福備考的模考工具,它的題目對我們有很大的參考價值,為了幫助大家備考,下面小編給大家帶來托福TPO2Part2閱讀原文及參考答案,望喜歡。

        托福TPO2Part2閱讀原文

          The Origins Of Cetaceans

          It should be obvious that cetaceans-whales, porpoises, and dolphins-are mammals. They breathe through lungs, not through gills, and give birth to live young. Their streamlined bodies, the absence of hind legs, and the presence of a fluke1 and blowhole2 cannot disguise their affinities with land dwelling mammals. However, unlike the cases of sea otters and pinnipeds (seals, sea lions, and walruses, whose limbs are functional both on land and at sea), it is not easy to envision what the first whales looked like. Extinct but already fully marine cetaceans are known from the fossil record. How was the gap between a walking mammal and a swimming whale bridged? Missing until recently were fossils clearly intermediate, or transitional, between land mammals and cetaceans.

          Very exciting discoveries have finally allowed scientists to reconstruct the most likely origins of cetaceans. In 1979, a team looking for fossils in northern Pakistan found what proved to be the oldest fossil whale. The fossil was officially named Pakicetus in honor of the country where the discovery was made. Pakicetus was found embedded in rocks formed from river deposits that were 52 million years old. The river that formed these deposits was actually not far from an ancient ocean known as the Tethys Sea.

          The fossil consists of a complete skull of an archaeocyte, an extinct group of ancestors of modern cetaceans. Although limited to a skull, the Pakicetus fossil provides precious details on the origins of cetaceans. The skull is cetacean-like but its jawbones lack the enlarged space that is filled with fat or oil and used for receiving underwater sound in modern whales. Pakicetus probably detected sound through the ear opening as in land mammals. The skull also lacks a blowhole, another cetacean adaptation for diving. Other features, however, show experts that Pakicetus is a transitional form between a group of extinct flesh-eating mammals, the mesonychids, and cetaceans. It has been suggested that Pakicetus fed on fish in shallow water and was not yet adapted for life in the open ocean. It probably bred and gave birth on land.

          Another major discovery was made in Egypt in 1989. Several skeletons of another early whale, Basilosaurus, were found in sediments left by the Tethys Sea and now exposed in the Sahara desert. This whale lived around 40 million years ago, 12 million years after Pakicetus. Many incomplete skeletons were found but they included, for the first time in an archaeocyte, a complete hind leg that features a foot with three tiny toes. Such legs would have been far too small to have supported the 50-foot-long Basilosaurus on land. Basilosaurus was undoubtedly a fully marine whale with possibly nonfunctional, or vestigial, hind legs.

          An even more exciting find was reported in 1994, also from Pakistan. The now extinct whale Ambulocetus natans ("the walking whale that swam") lived in the Tethys Sea 49 million years ago. It lived around 3 million years after Pakicetus but 9 million before Basilosaurus. The fossil luckily includes a good portion of the hind legs. The legs were strong and ended in long feet very much like those of a modern pinniped. The legs were certainly functional both on land and at sea. The whale retained a tail and lacked a fluke, the major means of locomotion in modern cetaceans. The structure of the backbone shows, however, that Ambulocetus swam like modern whales by moving the rear portion of its body up and down, even though a fluke was missing. The large hind legs were used for propulsion in water. On land, where it probably bred and gave birth, Ambulocetus may have moved around very much like a modern sea lion. It was undoubtedly a whale that linked life on land with life at sea

          Fluke: the two parts that constitute the large triangular tail of a whale

          1. "Blowhole: a hole in the top of the head used for breathing

          Paragraph 1: It should be obvious that cetaceans-whales, porpoises, and dolphins-are mammals. They breathe through lungs, not through gills, and give birth to live young. Their streamlined bodies, the absence of hind legs, and the presence of a fluke3 and blowhole4 cannot disguise their affinities with land-dwelling mammals. However, unlike the cases of sea otters and pinnipeds (seals, sea lions, and walruses, whose limbs are functional both on land and at sea), it is not easy to envision what the first whales looked like. Extinct but, already fully marine cetaceans are known from the fossil record. How was the gap between a walking mammal and a swimming whale bridged? Missing until recently were fossils clearly intermediate, or transitional, between land mammals and cetaceans.

          托福TPO2Part2閱讀題目

          Directions: Mark your answer by filling in the oval next to your choice.

          1. In paragraph 1, what does the author say about the presence of a blowhole in cetaceans?

          It clearly indicates that cetaceans are mammals.

          It cannot conceal the fact that cetaceans are mammals.

          It is the main difference between cetaceans and land-dwelling mammals.

          It cannot yield clues about the origins of cetaceans.

          2. Which of the following can be inferred from paragraph 1 about early sea otters?

          It is not difficult to imagine what they looked like

          There were great numbers of them.

          They lived in the sea only.

          They did not leave many fossil remains.

          Paragraph 3: The fossil consists of a complete skull of an archaeocyte, an extinct group of ancestors of modern cetaceans. Although limited to a skull, the Pakicetus fossil provides precious details on the origins of cetaceans. The skull is cetacean-like but its jawbones lack the enlarged space that is filled with fat or oil and used for receiving underwater sound in modern whales. Pakicetus probably detected sound through the ear opening as in land mammals. The skull also lacks a blowhole, another cetacean adaptation for diving. Other features, however, show experts that Pakicetus is a transitional form between a group of extinct flesh-eating mammals, the mesonychids, and cetaceans. It has been suggested that Pakicetus fed on fish in shallow water and was not yet adapted for life in the open ocean. It probably bred and gave birth on land.

          3. The word precious in the passage is closest in meaning to

          Exact

          Scarce

          Valuable

          Initial

          4. Pakicetus and modern cetaceans have similar

          Hearing structures

          Adaptations for diving

          Skull shapes

          Breeding locations

          5. The word it in the passage refers to

          Pakicetus

          Fish

          Life

          ocean

          Paragraph 4: Another major discovery was made in Egypt in 1989. Several skeletons of another early whale, Basilosaurus, were found in sediments left by the Tethys Sea and now exposed in the Sahara desert. This whale lived around 40 million years ago, 12 million years after Pakicetus. Many incomplete skeletons were found but they included, for the first time in an archaeocyte, a complete hind leg that features a foot with three tiny toes. Such legs would have been far too small to have supported the 50-foot-long Basilosaurus on land. Basilosaurus was undoubtedly a fully marine whale with possibly nonfunctional, or vestigial, hind legs.

          6. The word exposed in the passage is closest in meaning to

          Explained

          Visible

          Identified

          Located

          7. The hind leg of Basilosaurus was a significant find because it showed that Basilosaurus

          Lived later than Ambulocetus natans

          Lived at the same time as Pakicetus

          Was able to swim well

          Could not have walked on land

          8. It can be inferred that Basilosaurus bred and gave birth in which of the following locations

          On land

          Both on land and at sea

          In shallow water

          In a marine environment

          Paragraph 5: An even more exciting find was reported in 1994, also from Pakistan. The now extinct whale Ambulocetus natans ("the walking whale that swam") lived in the Tethys Sea 49 million years ago. It lived around 3 million years after Pakicetus but 9 million before Basilosaurus. The fossil luckily includes a good portion of the hind legs. The legs were strong and ended in long feet very much like those of a modern pinniped. The legs were certainly functional both on land and at sea. The whale retained a tail and lacked a fluke, the major means of locomotion in modern cetaceans. The structure of the backbone shows, however, that Ambulocetus swam like modern whales by moving the rear portion of its body up and down, even though a fluke was missing. The large hind legs were used for propulsion in water. On land, where it probably bred and gave birth, Ambulocetus may have moved around very much like a modern sea lion. It was undoubtedly a whale that linked life on land with life at sea

          9. Why does the author use the word luckily in mentioning that the Ambulocetus natans fossil included hind legs?

          Fossil legs of early whales are a rare find.

          The legs provided important information about the evolution of cetaceans.

          The discovery allowed scientists to reconstruct a complete skeleton of the whale.

          Until that time, only the front legs of early whales had been discovered.

          10. Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage?

          Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential information.

          Even though Ambulocetus swam by moving its body up and down, it did not have a backbone.

          The backbone of Ambulocetus, which allowed it to swim, provides evidence of its missing fluke.

          Although Ambulocetus had no fluke, its backbone structure shows that it swam like modern whales.

          By moving the rear parts of their bodies up and down, modern whales swim in a different way from the way Ambulocetus swam.

          11. The word propulsion in the passage is closest in meaning to

          Staying afloat

          Changing direction

          Decreasing weight

          Moving forward

          Paragraph 1: Extinct but already fully marine cetaceans are known from the fossil record. ■How was the gap between a walking mammal and a swimming whale bridged? ■Missing until recently were fossils clearly intermediate, or transitional, between land mammals and cetaceans.■Very exciting discoveries have finally allowed scientists to reconstruct the most likely origins of cetaceans. ■In 1979, a team looking for fossils in northern Pakistan found what proved to be the oldest fossil whale.

          12. Look at the four squares [■] that indicate where the following sentence can be added to the passage.

          This is a question that has puzzled scientists for ages.

          Where would the sentence best fit?

          13-14. Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some answer choices do not belong in the summary because they express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage. This question is worth 2 points.

          This passage discusses fossils that help to explain the likely origins of cetaceans-whales, porpoises, and dolphins.

          ●

          ●

          ●

          Answer Choices

          1. Recent discoveries of fossils have helped to show the link between land mammals and cetaceans.

          2. The discovery of Ambulocetus natans provided evidence for a whale that lived both on land and at sea.

          3. The skeleton of Basilosaurus was found in what had been the Tethys Sea, an area rich in fossil evidence.

          4. Pakicetus is the oldest fossil whale yet to be found.

          5. Fossils thought to be transitional forms between walking mammals and swimming whales were found.

          6. Ambulocetus' hind legs were used for propulsion in the water

          托福TPO2Part2閱讀答案

          參考答案:

          1、2

          2、1

          3、3

          4、3

          5、1

          6、2

          7、4

          8、4

          9、2

          10. 3

          11. 4

          12. 2

          13-14. 1 2 5

          托福TPO2Part2閱讀原文翻譯

          沙漠已經占據了地球表面積約四分之一,而且最近幾十年正以驚人的速度擴張。沙漠化是指類似沙漠的環境漫延到原本并非沙漠的區域。據估計,地球表面另外四分之一的地方正面臨沙漠化威脅。

          沙漠化主要通過以下過程實現:首先自然植被不斷減少,隨后風力和雨水加速了土壤的腐蝕。有的時候松散的土壤全部被風刮走,留下石質化的表層;其它情況下細小的沙粒可能會被吹走,而正常沙粒大小的砂子不斷堆積,從而形成移動的沙丘或者沙脊。

          即便是在保留了土壤表層的區域,植被減少也已成為土壤大量吸取地下水的能力下降的典型因素。雨水對松散土壤的沖擊會把細小的粘土顆粒沖到土壤空隙中,封閉了土壤并降低土地表層水的滲透率。地表對水的吸收急劇減少,大量水資源流失,因此土壤的腐蝕率也隨即增加。地表吸收水分的能力進一步弱化使得土壤越發干燥,導致植被的進一步流失,于是便形成了土壤沙漠化的惡性循環。

          在一些地方,沙漠面積的擴大很大程度上歸因于干燥的氣候條件。在過去的幾千年里,不斷增加的溫室效應使得一些地方干旱問題愈發嚴重。倘若空氣污染帶來的溫室效應繼續惡化,沙漠化進程會在未來數十年內加速實現。

          然而,可以肯定的是,大部分地區沙漠化主要都是由于人類活動造成,而非自然條件導致。沙漠邊緣的半干旱土地所處的生態平衡環境非常脆弱,環境壓力持續增加,而這些半干旱區域適應環境壓力的能力極其有限。人口數量的增加使得人們不斷向土地施壓,依其提供食物和燃料。在濕潤的季節里,土地興許能夠應付這些壓力。但是在干旱的季節里,在沙漠周邊的土地上,存在著這樣一個十分普遍的現象:人類對土地施加的壓力遠遠超過了土地自身減壓的能力,因此最終形成了沙漠。

          導致沙漠化的主要因素有四個:過度種植,過度放牧,過分砍伐,過度灌溉。由于人口密度增加,人們對糧食作物的種植已經擴展到日益干燥的區域進行。這些區域很有可能經常會發生干旱,所以農作物種植失敗是很正常的事情。大多數農作物的種植需要事先移除天然植被,而農作物欠收后又會留下大面積荒地,非常容易被風力和雨水侵蝕。

          在半干旱地區,草坪是主要的天然植被,家畜飼養是當地的一項主要經濟活動。在一個地區過量飼養家畜會導致植被覆蓋面積減少,土地被大量踐踏和碾碎。通常,隨之而來的就是土地硬化和加速侵蝕。

          在很多國家木材是用來做飯和加熱的最主要燃料。人口增加帶來的壓力促使人們大量砍伐木材,導致許多城市和鄉村周圍大面積樹木和灌木減少。同時人們大量使用烘干的動物排泄物作為替代燃料同樣對土壤不利,因為這些珍貴的土壤成分調節劑和植物營養資源將不會再回歸至土壤當中。

          造成土地沙漠化的最后一個主要人為因素在于人類過度灌溉導致土壤的鹽堿化。灌溉多余的水滲透到地下水位。假如沒有排水系統的存在,那么地下水位上升,把溶解的鹽分帶到土壤表面。水分蒸發后,鹽分留在了表面,形成白色的地殼層,這一地殼層阻止了空氣和水接觸地底下的土壤。

          沙漠化問題異常嚴重,這是因為有佷廣闊的地區和數量龐大的人群都受到了沙漠化的影響,而且要想逆轉沙漠化的進程甚至減緩沙漠化的速度都面臨著巨大的困難。一旦土壤被侵蝕,需要再經過幾百到上千年的時間才會產生新的土壤。那些大量土壤仍保存完好的地方,亟需一個嚴謹而有力的保護政策和植被覆蓋計劃來保護現有土地。

        托福TPO2Part2閱讀原文及參考答案相關文章

        1.tpo2閱讀真題 part2

        2.托福閱讀理解需要讀全文嗎

        3.托福獨立寫作萬能例子有哪些

        4.托福聽力16-27分,我是這么做的

        5.托福和雅思哪個比較好考

        6.新托福閱讀考試一篇文章幾道題

        7.雅思托福閱讀對比

        8.托福口語task4解題方法技巧

        9.托福口語task4模板及答題策略

        10.tpo2閱讀真題 part2

        托福TPO2Part2閱讀原文及參考答案

        托福TPO作為大家托福備考的模考工具,它的題目對我們有很大的參考價值,為了幫助大家備考,下面小編給大家帶來托福TPO2Part2閱讀原文及參考答案,望喜歡。 托福T
        推薦度:
        點擊下載文檔文檔為doc格式

        精選文章

        • 托福TPO2閱讀真題及答案Part1
          托福TPO2閱讀真題及答案Part1

            托福TPO作為托福的模考工具,它的題目對于我們備考托福很有參考價值,為了幫助大家備考,下面小編給大家整理了托福TPO2閱讀真題及答案Part1,望喜

        • TPO53托福閱讀Passage3題目及答案解析
          TPO53托福閱讀Passage3題目及答案解析

            TPO對于我們的托福備考非常有用,大家還在苦于找不到資料嗎?下面小編給大家帶來TPO53托福閱讀Passage3題目及答案解析,希望可以??

        • TPO53托福閱讀Passage2原文及答案解析
          TPO53托福閱讀Passage2原文及答案解析

            托福備考時TPO托福模考軟件對于托福成績的提升是非常有幫助的。托福閱讀可以說是整個托福考試當中比較重要的一個部分,如何利

        • TPO53托福閱讀Passage1原文及答案解析
          TPO53托福閱讀Passage1原文及答案解析

            現在大家在進行托福備考時TPO托福模考軟件相信是大家用的最多的工具了,對于托福成績的提升是非常有幫助的今天小編在這里整理

        456200 主站蜘蛛池模板: 无码人妻丰满熟妇区丶| 亚洲国产色播AV在线| 国产蜜臀在线一区二区三区| 亚洲精品三区二区一区一| 中文字幕日韩有码一区| 曰韩亚洲AV人人夜夜澡人人爽| 精品国产一区二区三区国产区| 日本亚洲欧洲另类图片| 国产91小视频在线观看| 国产一区| 成人国产精品一区二区不卡| 亚洲av日韩av综合在线观看| 久久精品人妻无码专区| 熟女一区| 四房播色| 亚州AV无码一区东京热久久| 熟女少妇精品一区二区| 一区二区三区精品自拍视频| 一区二区三区精品视频免费播放 | 日韩一卡二卡三卡四卡五卡| 国产偷窥熟女高潮精品视频| 久久精品国产亚洲AV麻豆长发| 中文字幕日韩精品亚洲一区| 在线高清免费不卡全码| 色综合久久综合久鬼色88| 国产三级精品三级色噜噜| 久久这里只精品国产免费9| 一本色道久久综合熟妇人妻| 亚洲人成网站18禁止无码| 在线免费播放av观看| 亚洲av无码国产在丝袜线观看| 婷婷亚洲国产成人精品性色| 婷婷涩涩五月天综合蜜桃| 日本一区二区精品色超碰| 亚洲另类午夜中文字幕| 亚洲亚洲网站三级片在线 | 亚洲人成网线在线播放VA| 粉嫩一区二区三区粉嫩视频| 国产精品一区二区中文| A级毛片无码久久精品免费| 一区二区三区四区在线|