<em id="0a85b"><option id="0a85b"></option></em>

<abbr id="0a85b"></abbr>

      <nobr id="0a85b"></nobr>
        <tr id="0a85b"></tr>
        9久久伊人精品综合,亚洲一区精品视频在线,成 人免费va视频,国产一区二区三区黄网,99国产精品永久免费视频,亚洲毛片多多影院,精品久久久无码人妻中文字幕,无码国产欧美一区二区三区不卡
        學習啦 > 學習方法 > 高中學習方法 > 高三學習方法 > 高三英語 > 北師大版英語必修五單元練習題一和答案

        北師大版英語必修五單元練習題一和答案

        時間: 夏萍1132 分享

        北師大版英語必修五單元練習題一和答案

          在英語的學習中,學生不單止要背誦單詞和句子,也需要多做練習題,下面學習啦的小編將為大家帶來英語必修五的練習題的介紹,希望能夠幫助到大家。

          北師大版英語必修五單元練習題一

          Ⅰ.完形填空(建議用時17′)

          [2016·山東多校聯盟]My life was running smoothly last year when the universe delivered wake-up calls one after another. First, I __1__ my job when the magazine I edited went bankrupt (倒閉的). A month later, my __2__ landed in the intensive care unit (重癥監護室). It felt as though life were __3__ my layers.

          Not knowing what else to do, I drove down to my parents' __4__. Their vulnerability (脆弱) terrified me. I __5__ my father at the hospital every day, trying to __6__ tears as I stood awkwardly by his bed. At home, I __7__, washed the dishes and answered the phone. One afternoon, I held my mother's hand as she wept. Suddenly, I felt __8__ to have the time to be with my parents, to __9__ them, which I wouldn't have been able to do __10__ I hadn't lost my job.

          I felt even more __11__ for this gift of time when my father returned home. Grateful for the __12__ things: watching TV with him, listening to his breathing while he slept. Grateful for my mother's love and care.

          Looking back, I__13__would have chosen the __14__ of my father's illness and losing work I loved. But my parents' vulnerability—and my own—__15__ me less these days. Gratitude opened the gates of love—right in the midst of __16__ and uncertainty.

          Since then, I've started making a __17__ effort to practice gratitude in some small way every day. When I do, I feel much more connected with the flow of life, __18__ alone in my own struggles and fears.

          For me, gratitude can be a powerfully transformative __19__, just as some psychologists have found that practicing gratitude can actually __20__ our emotional and physical well-being.

          生活中往往會有很多不如意的事情發生,但只要你心懷感恩,享受生活的每一天,你就會感受到神奇的自我改造的力量。

          1.A.enjoyed B.lost

          C.hated D.accepted

          答案:B'根據后半句可知,作者供職的雜志社倒閉,因此他失去(lost)了工作。

          2.A.mother B.brother

          C.father D.sister

          答案:C'根據第二段可知,作者的父親(father)住進了重癥監護室。

          3.A.peeling B.displaying

          C.protecting D.hiding

          答案:A'根據前兩句作者的遭遇可知,作者感覺好像生活在一層層地剝去(peeling)他的皮。

          4.A.office B.house

          C.store D.field

          答案:B'根據下文的描述可知,作者開車回到了他父母的家(house)。

          5.A.recalled B.examined

          C.recommended D.visited

          答案:D'作者每天去醫院看望(visited)父親。

          6.A.burst into B.set aside

          C.look at D.hold back

          答案:D'看到父親在病床上,作者都是強忍(hold back)眼淚。

          7.A.waited B.practiced

          C.cooked D.observed

          答案:C'作者在家做飯(cooked)、洗碗、接電話。

          8.A.embarrassed B.bored

          C.lucky D.funny

          答案:C'猛然間,作者感到非常幸運(lucky)能有時間與父母共處。

          9.A.accompany B.support

          C.train D.depress

          答案:A'作者認為能有時間與父母共處是幸運的,能陪伴(accompany)他們。

          10.A.since B.if

          C.unless D.until

          答案:B'聯系語境可知,此處指作者如果(if)沒有失業的話,也就不會與父母那樣相處。

          11.A.regretful B.angry

          C.grateful D.stressful

          答案:C 根據下一句可知,此處指作者感謝(grateful)這份禮物。

          12.A.complex B.small

          C.hard D.same

          答案:B'根據后面列舉的事情可知,這都是些瑣事(small)。

          13.A.seldom B.often

          C.ever D.never

          答案:D'作者覺得不愿(never)選擇父親重病與自己失業的雙重困難(difficulties)。

          14.A.difficulties B.purposes

          C.progress D.responsibility

          答案:A'見上題解析。

          15.A.satisfied B.frightened

          C.pushed D.calmed

          答案:B'聯系文章第二段第二句可知,此處指作者父母以及自己的脆弱不再像之前那樣嚇到(frightened)他。

          16.A.shyness B.happiness

          C.fear D.courage

          答案:C'根據后面的uncertainty可知,此處填fear符合語境。

          17.A.brave B.conscious

          C.last D.deliberate

          答案:B'此處指作者開始每天有意識地(conscious)在一些細微之處表達感恩之情。

          18.A.as for B.as to

          C.except for D.instead of

          答案:D'根據前后對比可知,作者不再是(instead of)獨自生活在抗爭與恐懼當中。

          19.A.practice B.position

          C.proof D.equipment

          答案:A'對作者來說,感恩能夠成為一個強大的自我改造的實踐過程(practice)。

          20.A.replace B.limit

          C.improve D.sharpen

          答案:C'感恩實際上能夠提升(improve)我們情感與身體上的康樂感覺。

          Ⅱ.閱讀理解(建議用時15′)

          A

          [2016·保定摸底考試]

          Giving Back

          Fair Way

          The Westborough High School golf team had taken the official photos with the state prize. The other teams, disappointed, were on the bus heading home. And then Westborough instructor Greg Rota noticed something wrong on one of the score cards. A 9 had been recorded as a 7. They were not the state prize winner; Wobum High had won. “No one would have known,” said Wobum's instructor, Bob Doran. For Rota, it wasn't a difficult decision: “The prize wasn't ours to take.”

          Coin Stars

          “College students are lazy, but they also want to help,” says University of Pennsylvania graduate Dana Hork. So she made it easy, placing cups in rooms where students could leave their spare coins, and handing out cups to first-year students to keep in their rooms. Her “Change for Change” effort has collected ,000 for charities, which were decided upon by students.

          Never Forgotten

          A school in Massachusetts received a .5 million check from Jacques LeBermuth. But it took officials several days of digging to discover his connection to the school. Records showed the LeBermuth came from Belgium and studied in the school in the 1920s. When his family fell on hard times, he was offered free room and board. LeBermuth became a trader, owned shares of AT&T and lived off the earnings until he died, at age 89.

          不是自己應得到的東西應該退回,曾經別人給予的要知道回報。

          1.What did Greg Rota probably do in the end?

          A.Returned the prize to the organizer.

          B.Apologized to Wobum High School.

          C.Took photos of the state prize.

          D.Had a meeting with Doran.

          答案:A 事實細節題。從文中第一段“For Rota, it wasn't a difficult decision:“The prize wasn't ours to take.”可知。

          2.Greg Rota's decision shows that he was________.

          A.polite B.honest

          C.careful D.friendly

          答案:B 從文中第一段可看出,Rota誠實。

          3.The underlined word “Change” in the second paragraph means ________.

          A.Idea B.Decision

          C.Cups D.Coins

          答案:D 事實細節題。從文中“placing cups in rooms where students could leave their spare coins.”可知道“change”是“零錢”。

          4.Jacques LeBermuth gave the money to the school because________.

          A.the school asked for it

          B.he had no need for that much money

          C.the school had helped him in the past

          D.he wanted to be remembered by the students

          答案:C 事實細節題。根據文中“Records showed the LeBermuth came from Belgium and studied in the school...he was offered free room and board.”可知道在LeBermuth家困難時期學校曾經幫助過他,給他提供免費的住宿。

          1.disappointed adj. 失望的 2.spare adj. 多余的;業余的

          3.effort n. 努力;成就 4.connection n. 連接;關系

          5.earning n. 收入

          1.hand out 分發;頒發 2.decide upon 決定;選定

          B

          [2016·山東實驗中學一診]My family moved around a lot when I was growing up. In 2nd grade,I lived here in Washington D.C, where I made an amazing group of friends. I was upset when my parents told me we were moving again and I would have to leave all my best friends behind.

          In 7th grade, we moved back to Washington D.C. And I could not have been more excited and I felt like I was finally home again. But things had changed. There were two new girls, who decided that they didn't like me, which meant no one else could, not even all my former best friends.

          And then one day during school, I opened my locker, only to find a note lying on the floor. The note said:Die. Nobody likes you.

          My heart started beating faster and I felt the blood rushing to my face. I had no idea what to do. The note wasn't signed and I had no idea who had written it, but I figured the new girls were behind it. I had to sit in class all day with my head down, wondering who else knew about this shame. I felt horrible and sure that nothing would ever be good again.

          I decided that the perfect way to end all of this was with another note, left on the bathroom mirror at school.

          It's sad for someone to bully (欺負) other classmates to make themselves feel better or look cool. Bullying others is a way to impress others. It's common, but that doesn't mean it's okay. Looking cool is not worth making others feel bad. Obviously I'm very happy now, but it doesn't mean I'll ever forget about that note or how it made me feel. And to those of you that are current victims of bullying—know that you are NOT alone. It will get better. I promise.

          家庭的搬遷給孩子的生活和學習都帶來了一些困難,但是小主人公卻能用自己的方式去解決問題。

          5.Why was the author unhappy when she left Washington D.C?

          A.She couldn't adapt herself.

          B.She had to leave best friends.

          C.She was growing up there.

          D.She hated traveling a lot.

          答案:B 事實細節題。根據文中第一段的最后一句可知答案。

          6.When the author opened the locker, she felt________.

          A.surprised B.annoyed

          C.amused D.ashamed

          答案:D 事實細節題。根據文中第四段的“I had to sit in class all day with my head down,wondering who else knew about this shame.”

          7.In the end, the author turned things around________.

          A.under her teacher's guide

          B.by compromising to others

          C.with her best friends' help

          D.through her own efforts

          答案:D 事實細節題。根據文中倒數第二段可知答案。

          8.What suggestion does the author give to the teens?

          A.Meet friends whenever possible.

          B.Make efforts to fight back hard.

          C.Go easy on yourself and others.

          D.Be optimistic and let a thing slide.

          答案:D 推理判斷題。根據最后一段的內容可推知D項正確。

          1.upset adj./vt. 不安的;擾亂

          2.shame n./v. 羞恥;使丟臉

          3.horrible adj. 可怕的

          4.impress vt. 給予某人深刻印象

          5.obviously adv. 顯而易見地

          1.grow up 成長;長大

          2.be worth doing 值得做某事

          原文:I opened my locker, only to find a note lying on the floor.(find+賓語+賓補)

          譯文:我打開鎖,結果發現一張便條躺在地板上。

          仿寫:The manager was satisfied to find_many_new_products_developed after great effort.

          經理發現在努力后新產品被開發了出來。

          Ⅲ.短文改錯(建議用時8′)

          [2016·嘉峪關一中調研]Not having passed the exam, Xiao Ming remained in the classroom after school. When asking, he told me he didn't dare to go home because of he was afraid of being scolded or beaten by his dad. Hearing that he said, I felt sorry for him and couldn't help think of the “wolf father”.

          Children will behave well if they are punishing when they do something wrong and that punishment should be physical punishment, which is an extreme important educational concept to many parents. But I think this violent way harms children mental growth and the forming of their good characters.

          No one can avoid making mistake. Parents should help our children correct mistakes and encourage them make progress.

          答案:

          Not having passed the exam, Xiao Ming remained in the classroom after school. When , he told me he didn't dare to go home because he was afraid of being scolded or beaten by his dad. Hearing he said, I felt sorry for him and couldn't help of the “wolf father”.

          Children will behave well if they are when they do something wrong and that punishment should be physical punishment, which is an important educational concept to many parents. But I think this violent way harms mental growth and the forming of their good characters.

          No one can avoid making . Parents should help children correct mistakes and encourage them make progress.

        點擊下頁查看更多北師大英語必修五單元練習題二

        3791840 主站蜘蛛池模板: 亚洲东京色一区二区三区| 九九热在线精品视频观看| 99久久国产精品无码| 亚洲色大成网站www看下面| 欧美午夜小视频| 色花堂国产精品首页第一页| 亚洲一区二区三区在线观看精品中文| 婷婷色中文字幕综合在线| 亚洲av二区伊人久久| 欧美福利在线| 国产激情文学亚洲区综合| 欧美熟妇乱子伦XX视频| 国产日韩精品视频无码| 亚洲国产高清精品线久久| 中文字幕免费视频| 漂亮人妻中文字幕丝袜| 国产一区二区亚洲av| 99久re热视频这里只有精品6| 亚洲AV无码精品色欲av| 国产中文一区卡二区不卡| 国产日韩欧美黄色片免费观看| 久久精品国产亚洲av成人| 久久久久国产精品人妻| 国产乱码日产乱码精品精| 亚洲另类激情专区小说婷婷久| 国产免费高清69式视频在线观看| 国产一区二区高潮视频| 偷青青国产精品青青在线观看| 久久五月丁香合缴情网| 国产成人在线小视频| 四虎影视一区二区精品| 国产乱人伦精品一区二区| 亚洲av鲁丝一区二区三区黄| 欧美13一14娇小xxxx| 成人无码区在线观看| 成年女人免费毛片视频永久| 亚洲精品成人无限看| 极品少妇被后入内射视| 久久人人97超碰精品| 国产女人被狂躁到高潮小说| 中文字幕日韩国产精品|