<em id="0a85b"><option id="0a85b"></option></em>

<abbr id="0a85b"></abbr>

      <nobr id="0a85b"></nobr>
        <tr id="0a85b"></tr>
        9久久伊人精品综合,亚洲一区精品视频在线,成 人免费va视频,国产一区二区三区黄网,99国产精品永久免费视频,亚洲毛片多多影院,精品久久久无码人妻中文字幕,无码国产欧美一区二区三区不卡
        學習啦 > 學習方法 > 高中學習方法 > 高三學習方法 > 高三英語 > 高考英語閱讀理解專項訓練題

        高考英語閱讀理解專項訓練題

        時間: 淑航658 分享

        高考英語閱讀理解專項訓練題

          在英語考試中,閱讀理解占據著重要的位置。下面是學習啦小編網絡整理的高考英語閱讀理解專項訓練題以供大家學習。

          高考英語閱讀理解專項訓練題(一)

          “Linda, if beating yourself up were an Olympic sport, you’d win a gold medal!”

          Annabel, my close friend, stunned me with that frank observation after I told her how I had mishandled a situation with a student in a third-grade class where I was substituting. “I should never have let him go to the boy’s room without a pass! It was my fault he got into trouble with the hall monitor! I’m so stupid!”

          My friend burst out laughing, and then made her “Olympic” comment. After a brief period of reflection I had to admit that she was right. I did put myself down an awful lot. Why, just during the previous day I had called myself “a slob” for having some papers spread out on my desk, “ugly” when I left the house without makeup and “an idiot” when I left the house for an emergency substitute job without my emergency lesson plan.

          In a more reflective tone, Annabel said, “I once took a workshop at church where the woman in charge had us list all the mean things we say about ourselves.”

          “How many did you have on your list?” I asked.

          “Fifteen,” she confessed. “But then the teacher said, ‘Now turn to the person next to you and say all the items on your list as if you were speaking to that person!’ ”

          My jaw dropped. “What did you do?”

          “Nothing. Nobody did. We all just sat there, until I said, ‘I could never say these things to anyone else!’ ”

          “And our teacher replied, ‘Well, if you can’t say them to anyone else, then don’t ever say them to yourself!’ ”

          My friend had a point. I would never insult a child of God---and I’m God’s child, too!

          God, today let me be as kind to myself as I would be to another of Your children.

          1. What does Annabel mean by the first sentence of the passage?

          A. The writer is a good athlete. B. The writer scolds herself too much.

          C. She is encouraging the writer. D. A gold medal is not a big deal.

          2. What does the writer intends to tell us through the second and third paragraphs?

          A. She has low self-esteem over some small things.

          B. She often makes serious mistakes in daily life.

          C. She is a third-grade teacher.

          D. She cares too much about her appearance.

          3. We can infer that the underlined word “slob” might be _____.

          A. something untidy B. someone dangerous

          C. something dirty D. someone lazy

          4. What does the writer mean by the last sentence of the passage?

          A. She is ready to turn to God for help.

          B. She will be kind to all children.

          C. She won’t insult herself as well as others.

          D. She is willing to be a child of God.

          高考英語閱讀理解專項訓練題答案:

          1-4 BADC

          高考英語閱讀理解專項訓練題(二)

          Nowadays, people in China are increasingly interested in celebrating foreign festivals, especially those western festivals.

          A survey conducted recently by sina. com showed that among the 18,222 people surveyed 63.90% said celebrating Christmas is just another way of recreation, nothing serious, while 17.85% surveyed considered the festival as a fashion act, showing they were not “out”. These two parts clearly indicate the general opinion of the young. 10.45% people involved said the celebration of a religious western festival with so much enthusiasm is absolutely ridiculous pursuit of foreign goodness. Only 7.80% of the people define Christmas as a kind of festival colonization(殖民).

          The arising of celebrating foreign festivals clearly has something to do with the advancement of China’s economy. In my point of view, Christmas and other festivals celebrated in China have difference from the origin. They have lost their religious background and turned into a big occasion to have fun and enjoy life. Shop owners’ pockets are filled, the public’s hunger for happiness is filled, and that is enough. Foreign festivals in China are more like carnivals giving people pleasure and enjoyment.

          The crisis(危機) of traditional Chinese festivals that are losing their attraction may be linked to the culture tradition and background of the festivals. Most Chinese festival culture is related more or less to real life. “The country is based on its people while the people are relied on their food”.

          But the western culture shows much of romance. Some festivals have their religious background while others have much to do with culture and people. At this point, food seems to be too plain. Flowers and chocolates are more welcomed.

          Foreign festivals in China today are celebrated for fun. They give people opportunities to relax and celebrate, to show appreciation and gratefulness. The acceptance of foreign festivals generally depends on the openness of the public, the familiarity with the western culture, and most importantly, on people’s economic status.

          5.From the survey we know that among the people surveyed ______.

          A. most think celebrating foreign festivals is ridiculous

          B. many fear that traditional Chinese festivals will disappear soon

          C. some think that celebrating foreign festivals is a sign of foreign goodness chasing

          D. half think celebrating foreign festivals makes people not go out of fashion

          6.The writer thinks that foreign festivals celebrated in China ______.

          A. have lost their religious background

          B. are the same as those celebrated in the West

          C. can give more fun than traditional Chinese festivals

          D. may reduce the hunger of public people

          7.What is the main difference between foreign festivals and traditional Chinese ones?

          A. Foreign festivals can make Chinese shop owners’ pockets full quickly.

          B. The food at foreign festivals is too simple.

          C. Chinese festivals always have something to do with culture.

          D. Foreign festivals are romantic while traditional Chinese ones are connected with reality.

          8.Which of the following may NOT be the reason why so many people accept foreign festivals?

          A. People can relax themselves.

          B. People can show their thanks to others.

          C. Foreign festivals have longer histories than Chinese ones.

          D. People have known more about the western culture.

          高考英語閱讀理解專項訓練題答案:

          如今,中國人對西方的節日越來越感興趣,而中國的傳統節日越來越不受人們的重視,原因何在呢?中西方兩種文化有何不同之處,西方節日在中國處于一個什么樣的地位,接受西方的節日是對是錯?讀完這篇文章,相信我們會得到答案。

          5.C。細節理解題。A項只有10.45%的人如此認為,most一詞錯誤;B項will disappear soon錯誤;D項只有17.85%的人這么認為,很明顯,half一詞錯誤;依據文章第二段倒數第二句可知C項正確。

          6.A。細節理解題。依據文章第三段第三句中的“They have lost their religious background and turned into a big occasion to have fun and enjoy life.”可知,A項正確;依據第三段中的have difference from the origin可知B項錯誤;C項文章沒有進行比較;D項文章用的是the public’s hunger for happiness is filled,而非饑餓,故答案為A。

          7.D。細節理解題。A項錯誤,文章第三段提及商家掙到了錢,公眾的幸福感得到了滿足,而并非外國的節日能夠讓店主的錢包迅速地鼓起來;B項too simple與原文不符;C項不是區別,兩種節日都與文化有關。依據文章第四、五兩段可知,D項正確,兩種節日的區別在于西方的節日浪漫,而中國的節日則與實際生活密切相關。

          8.C。細節理解判斷題。文章沒有提及中國的節日與西方的節日相比誰的歷史更悠久,故C項錯誤。

        489471 主站蜘蛛池模板: 欧美精品亚洲精品日韩专| 日日碰狠狠添天天爽| 亚洲av午夜福利大精品| 成人免费xxxxx在线观看| 亚洲精品成人区在线观看| 日本久久久免费高清| 日韩色图区| 久久精品女人天堂av免费观看| av一区二区中文字幕| 日韩精品视频免费久久| 日韩人妻少妇一区二区三区| 日本精品一区二区不卡| 国产精品日韩av在线播放| 成人无码h真人在线网站| 久久久久免费看成人影片| 国产男人天堂| 自拍视频在线观看成人| 亚洲人成电影在线天堂色| 国产一区二区av天堂热| 丰满少妇被猛烈进出69影院| 精品国产一区二区三区四区五区| 亚洲性一交一乱一伦视频| 无码欧亚熟妇人妻AV在线外遇| 欧洲-级毛片内射| 欧美性猛交xxxx乱大交丰满| FC2免费人成在线视频| 黄色福利在线| 亚洲国产亚洲国产路线久久| 欧美亚洲高清日韩成人| 亚洲色偷偷偷综合网| 国产自产一区二区三区视频 | 免费爆乳精品一区二区| 亚洲国产精品高清久久久| 亚洲国内精品一区二区| 三年片大全| 国产精品久久久久7777| 成人国产乱对白在线观看| 亚洲精品国偷拍自产在线观看蜜臀| A级毛片100部免费看| 久久99精品一久久久久久| 国产不卡av一区二区|