<em id="0a85b"><option id="0a85b"></option></em>

<abbr id="0a85b"></abbr>

      <nobr id="0a85b"></nobr>
        <tr id="0a85b"></tr>
        9久久伊人精品综合,亚洲一区精品视频在线,成 人免费va视频,国产一区二区三区黄网,99国产精品永久免费视频,亚洲毛片多多影院,精品久久久无码人妻中文字幕,无码国产欧美一区二区三区不卡
        學習啦>學習方法>初中學習方法>初三學習方法>九年級英語>

        初三英語閱讀專項練習

        時間: 淑航658 分享

          要想做好英語的閱讀題,沒有一定的英語基礎是行不通的。下面是學習啦小編收集整理初三英語閱讀專項練習題目及其參考答案以供大家學習!

          初三英語閱讀專項練習(一)

          I worked for a short time as a cashier at a restaurant a few months ago. I also helped to clean up the tables when it was very busy. One night, just before Christmas, I found a large black wallet on the floor near one of the tables. I guessed I should check it to find out who was the owner, but I was very busy at the time. And I imagined that if there was something valuablein the wallet, the owner would be back. Sure enough, an hour later a man came up to the counter and asked if anyone had found a wallet. I asked him to describe the lost wallet, and after he described it exactly, I gave him the wallet. Heexpressed his thanks when I handed it to him. He asked me if I had opened it, and when I told him “no”. At once he opened it and showed that it had nearly $ 800 in cash. He took out a twenty-dollar bill and handed it to me and I was amazed at this. “A reward for your honesty,” he said and then turned and walked away.

          Thinking about it later, I began wondering whether I would have been honest if I had known what was in the wallet! I thought that if I had no way to find the owner and no one returned to get it, I might keep it. But it also came into my mind that I actually saved someone’s Christmas plans by finding and returning the wallet. The good feeling it gave me was worth more than anything could buy.

          根據以上短文內容,然后從每題所給的四個選項中選擇最佳選項。

          1. Which of the following is true?

          A. The owner of the wallet found a twenty-dollar bill gone.

          B. The writer wasn’t surprised when the man gave her a reward.

          C. Nothing in the wallet was missing.

          D. The man was very, very excited when he got his wallet back.

          2. The writer returned the wallet to the owner because _______.

          A. she thought Christmas was coming

          B. the owner came back too soon

          C. she didn’t know there was so much money in it

          D. as an honest person, she didn’t care much about money

          3. Which of the following is NOT true?

          A. The writer accepted a reward of $ 20.

          B. The writer regretted that she had returned the wallet.

          C. The writer didn’t return the wallet until the owner came back.

          D. The writer fell very happy after she returned the wallet.

          初三英語閱讀專項練習答案:

          1. 選C。由于作者并未打開錢包,更沒有從中取出什么,所以說Nothing in the wallet was missing。

          2. 選B。根據文章最后一段中的Thinking about it later, I began wondering whether I would have been honest if I had known what was in the wallet! I thought that if I had no way to find the owner and no one returned to get it, I might keep it可排除選項C和D。比較選項A和B,再結合文章大意,選B為佳。

          3. 選B。此題可用排除法來做:根據第1段最后兩句He took out a twenty-dollar bill and handed it to me and I was amazed at this. “A reward for your honesty,” he said and then turned and walked away可知選項A與文章內容相符;選項B的意思是“作者直到失主返回來才將錢包還給他”,這顯然與文章內容相符;根據第2段最后一句話The good feeling it gave me was worth more than anything could buy可知,選項D也與文章內容相符。

          初三英語閱讀專項練習(二)

          A friend of mine named Paul received an expensive car from his brother as a Christmas present. On Christmas Eve when Paul came out of his office, a street urchin was walking around the shining car. “Is this your car, sir?” he asked.

          Paul answered, “Yes, my brother gave it to me for Christmas.” The boy was surprised. “You mean your brother gave it to you and it did cost you nothing? Sir, I wish…” Hehesitated. Paul thought of course he knew what the boy wanted, but what the boy said surprised him greatly. “I wish,” the boy went on, “that I could be a brother like that.” Paul looked at the boy in surprise, and then he said again, “Would you like to take a ride in my car?” “Oh yes, I’d love to,” the boy answered.

          After a short ride, the boy turned and with his eyes shining, said, “Sir, would you mind driving in front of my house?”

          Paul smiled a little. He thought he knew what the boy wanted. He wanted to show hisneighbors that he could ride home in a big car. But Paul was wrong again. “Will you stop where those two steps are?” the boy asked.

          He ran up to the steps. Then in a short while Paul heard him coming back, but he was not coming fast. He was carrying his little crippled brother. He sat down on the step and pointed to the car.

          “There he is, Buddy, just like I told you upstairs. His brother gave it to him for Christmas and it didn’t cost him a cent. And some day I’m going to give you one just like it…then you can see for yourself all the nice things in the Christmas windows that I’ve been trying to tell you about.”

          Paul got out and lifted the boy to the front seat of his car. The shining-eyed elder brother climbed in beside him and the three began an unforgettable holiday ride.

          根據以上短文內容,然后從每題所給的四個選項中選擇最佳選項。

          1. The street urchin was very surprised when _______.

          A. he met Paul

          B. Paul told him about the car

          C. Paul received an expensive car

          D. he was walking around the car

          2. From the story we can see the urchin _______.

          A. wished to give his brother a car

          B. wanted Paul’s brother to give him a car

          C. wished he could have a brother like Paul’s

          D. wished Paul could be a brother like that

          3. The urchin asked Paul to stop his car in front of his house ______.

          A. to show he had a rich friend

          B. to show his neighbors the big car

          C. to let his brother ride in the car

          D. to tell his brother about his wish

          4. We can find from the story that _______.

          A. the urchin wished Paul to give his car to Buddy

          B. the urchin wished to have a rich brother

          C. the urchin had a deep love for his brother

          D. the urchin’s wish came true in the end

          5. The best name of the story is _______.

          A. A Christmas Present B. Paul, a Kind-hearted Person

          C. A Brother Like That D. An Unforgettable Holiday Ride

          初三英語閱讀專項練習答案:

          1. 選B。根據第2段中的 Paul answered, “Yes, my brother gave it to me for Christmas.” The boy was surprised.可知答案為B。

          2. 選A。The urchin 指著 Paul 的車對他的弟弟說:“And someday I’m going to give you one just like it…”所以 the urchin 希望也能給他弟弟一輛車。

          3. 選D。The urchin 要 Paul 把車停在他家門前后,立即扶著他殘疾的弟弟出來,讓他看看Paul的車,然后告訴弟弟他想為他做的事,所以他只是想告訴他弟弟他的愿望。

          4. 選C。The urchin 在坐過 Paul 的車后沒有忘記弟弟,并且承諾也要給弟弟買一輛車,可見他對弟弟有著一份深深的愛。答案選C,而A、B、D三項與文章不符。

          5. 選C。通讀全文,我們不得不為 The urchin 的行為所感動,他是一個好哥哥。文章就是講述了他這樣的一位好哥哥,C選項最合適。

          初三英語閱讀專項練習(三)

          During all this time I never stopped thinking about escape. When I traveled across to the other side of the island, I could see the other islands, and I said to myself, “Perhaps I can get there with a boat. Perhaps I can get back to England one day.”

          So I decided to make myself a boat. I cut down a big tree, and then began to make a long hole in it. It was hard work, but about six months later, I had a very fine canoe (獨木舟). Next, I had to get it down to the sea. How silly I was! Why didn't I think before I began work? Of course, the canoe was too heavy. I couldn't move it! I pulled and pushed and tried everything, but it didn't move. I was very unhappy for a long time after that.

          That happened in my fourth year on the island. In my sixth year I did make myself a smaller canoe, but I did not try to escape in it. The boat was too small for a long journey, and I did not want to die at sea. The island was my home now, not my prison, and I was just happy to be alive. A year or two later, I made myself a second canoe on the other side of the island. I also built myself a second house there, and so I had two homes.

          My life was still busy from mo rning to night. There were always things to do or to make. I learnt to make new clothes for myself from the skins of dead animals. They looked very strange, it is true, but they kept me dry in the rain.

          I kept food and tools at both my houses, and also wild goats. There were many goats on the island, and I made fields with high fences to keep them in. They learnt to take food from me, and soon I had goats' milk to drink every day. I also worked hard in my corn (玉米) fields. And so many years went by.

          1. The purpose of making a canoe on the island was to _____________.

          A. escape in it B. get to the other side of the island

          C. use it for food D. go around the island

          2. To survive, the writer did the following EXCEPT _____________.

          A. keeping goats for milk B. making clothes from animal skins

          C. working in the cornfields D. going fishing in the sea

          3. Why didn't the writer use his first canoe?

          A. Because it was too small for a long journey.

          B. Because it was too heavy to get down to the sea.

          C. Because there was something wrong with it.

          D. Because the writer was busy building a second house.

          4. From the story, we can learn that _____________.

          A. the writer tried to make his stay comfortable on the island

          B. the writer had nothing to do on the wild island

          C. the writer tried to escape in the second canoe, but failed

          D. the writer was in prison on the island, losing his freedom

          5.What is the best word to describe the writer?

          A. excited B. brave C. adventurous D. hard-working

          初三英語閱讀專項練習答案:ADBAC

        344815 主站蜘蛛池模板: 国产成人精品亚洲日本片| 久久夜色精品国产爽爽| 国产成人啪精品午夜网站| 红杏av在线dvd综合| 五月婷网站| √天堂中文www官网在线| 五月天天天综合精品无码| 91福利国产在线在线播放| 久久精品色妇熟妇丰满人| 免费的特黄特色大片| 性XXXX视频播放免费直播| 国产亚洲精品AA片在线播放天| 国产精品免费久久久免费| 任我爽精品视频在线播放| 夜夜高潮次次欢爽av女| 国产亚洲欧美另类一区二区三区| 国产精品人一区二区三区| 狠狠色噜噜狠狠狠狠2021| 国产成人1024精品免费| 中文 在线 日韩 亚洲 欧美 | 国产高清在线精品二区| 国产精品色悠悠在线观看| 国产乱码精品一区二三区| 国产女主播免费在线观看 | 18禁男女爽爽爽午夜网站免费| 美乳丰满人妻无码视频| 一边摸一边抽搐一进一出视频| 亚洲乱色一区二区三区丝袜| 青春草公开在线视频日韩| 亚洲精品成人7777在线观看| 暖暖 在线 日本 免费 中文| 女人高潮抽搐喷液30分钟视频| 亚洲高潮喷水无码AV电影| 免费一级毛片在级播放| 国产午夜精品福利视频| 一区二区三区国产好的精华液| 亚洲资源在线视频| 国产成人av乱码在线观看| 激情文学一区二区国产区| 免费看成人毛片无码视频 | 国产亚洲一区二区手机在线观看|