<em id="0a85b"><option id="0a85b"></option></em>

<abbr id="0a85b"></abbr>

      <nobr id="0a85b"></nobr>
        <tr id="0a85b"></tr>
        9久久伊人精品综合,亚洲一区精品视频在线,成 人免费va视频,国产一区二区三区黄网,99国产精品永久免费视频,亚洲毛片多多影院,精品久久久无码人妻中文字幕,无码国产欧美一区二区三区不卡
        學習啦 > 學習方法 > 各學科學習方法 > 英語學習方法 > 人教版高三上冊英語選修七Unit1練習試題

        人教版高三上冊英語選修七Unit1練習試題

        時間: 朝燕820 分享

        人教版高三上冊英語選修七Unit1練習試題

          往往在高三這一階段,對于英語的學習,要怎樣有針對性的做練習呢?接下來不妨和學習啦小編一起來做份人教版高三上冊英語選修七Unit 1練習試題,希望對各位有幫助!

          人教版高三上冊英語選修七Unit 1練習試題及答案

          一、單句語法填空

          1.This ________ news made him ________ so that he couldn't sleep all night.(annoy)

          2.I hope you will not ________ of my choice because your ________ means a great deal to me.(approve)

          3.Three films ________ (adapt)from her novels were popular with young people.

          4.________ (abolish)the unfair treaty was no easy job,but they said they would never give up their efforts.

          5.He is so ________ (ambition)that he wants to play at the highest level.

          6.________ (resign)from the company,the young director still went to the office every day to finish off the unfinished work.

          7.As we all know,fresh air is ________ to our health and the new park ________ us all,so we should keep it clean.(benefit)

          8.The young ________ often ________ us in preparing tools for experiments.(assistance)

          9.I'm writing ________ (congratulation)Patrick on his being awarded the Nobel Prize in Literature.

          10.Without his ________ (encourage)to me,I would have been defeated in the game.

          答案

          1.annoying;annoyed 2.disapprove;approval 3.adapted 4.Abolishing 5.ambitious 6.Resigning 7.beneficial;benefits 8.assistant;assists

          9.to congratulate 10.encouragement

          二、完形填空

          完型填空。閱讀下面短文,掌握其大意,然后從以下題所給的A、B、C、D四個選項中,選出最佳選項。

          Someone says, “Time is money.” But I think time is __1__ important than money. Why? Because when money is spent, we can get it back. However, when time is 2 it’ll never 3 . That’s 4 we mustn’t waste time.

          It goes without saying that the 5 is usually limited. Even a second is very important. We should make full use of our time to do 6__ useful.

          But it is a pity that there are a lot of people who do not know the importance of time. They spent their limited time smoking, drinking and __7__. They do not know that wasting time means wasting part of their own __8__.

          In a word, we should save time. We shouldn’t 9 today’s work for tomorrow. Remember we have no time to 10 .

          名師點評

          文章講述了時間的重要性。金錢用完了可以再來,但時間卻是一去不復返。告誡我們要珍惜時間,不能虛度年華。

          (D)1. A. much B. less C. much less D. even more

          【解析】D。該句中多音節形容詞important的比較級應是 more important,用even來修飾比較級,故選 even more important。

          (C)2. A. cost B. bought C. gone D. finished

          【解析】C。這里表示時間流逝,故選gone。

          (A)3. A. return B. carry C. take D. bring

          【解析】A。時間流逝就不會再回來,根據文意應選return。

          (D)4. A. what B. that C. because D. why

          【解析】D。上文解釋了我們為什么不能浪費時間,承接上文應用why。

          (B)5. A. money B. time C. day D. food

          【解析】B。時間的流逝悄無聲息,故應選 time。

          (B)6. A. nothing B. something C. anything D. everything

          【解析】B。根據文意可知,我們應珍惜時間,做一些有用的事情,故選something。

          (C)7. A. reading B. writing C. playing D. working

          【解析】C。該句列舉了一些人浪費時間的例子,四個選項中只有playing能和smoking, drinking 相提并論,故選playing。

          (D)8. A. time B. food C. money D. life

          【解析】D。根據文意,浪費時間就是浪費自己的生命,故選life。

          (B)9. A. stop B. leave C. let D. give

          【解析】B。leave意為“留下,剩下”。根據文意,我們不能把今天的事留到明天做,故選 leave。

          (A)10. A. lose B. save C. spend D. take

          【解析】A。這里表示浪費時間,故選lose。

          三、閱讀理解

          A段

          閱讀理解。閱讀下列短文, 從給的四個選項 (A、B、C和D) 中, 選出最佳選項。

          (2013•吉林省長春市高中畢業班第一次調研測試)

          When was the last time you did something really fun with one of your parents—just the two of you?

          Parents who take their young children to music,swimmin g and art classes often stop arranging such activities once their kids are older and in school all day.But it doesn’t have to be that way.Doing something enjoyable with your kids just might make you look at each other in a whole new way,especially if you do it through a class or an event.When parent and child become students together,it puts them on the same level,at least for a while.

          “I really like parents to come to class with their kids—they start sharing things and talking about what they’re doing and what they like,” said art teacher Pyper Dixon.

          However,finding something n ew in common is a big choice for them,especially when kids get involved in sports and other after­school activities.But it’s possible to learn a new skill or hobby together.

          That’s certainly true of Lauren,11,from Silver Spring,who is in Dixon’s class with her father,Dennis.“I was just going to drop her off,” Dennis said,“but Dixon persuaded me to stay.”

          Now Lauren gets to nag her father about doing his art homework.“He always leaves it to the last minute,” she said.“But then he’ll turn around to do amazing drawings,” she added.“We have different styles of drawing,so it’s interesting to talk it over with him.”

          Without the Saturday morning art class,Dennis said,he would be reading the paper,and Lauren would be on her own in her room or on the computer.But they talk more now.“I can’t think of an experience where you communicate with your kid so closely,” he said.

          1.The author raises the question at the beginning to________.

          A.expect an answer   B.criticize some parents

          C.in troduce the topic  D.support his argument

          2.What does Dixon think is the benefit of parent and child studying art together?

          A.They will become equal.

          B.They will communicate more.

          C.The child will learn art much better.

          D.The parent will learn something new.

          3.The underlined word “nag” in the text probably means________.

          A.urge  B.help

          C.ignore   D.teach

          4.We can learn from the text that________.

          A.Lauren used to talk a lot with her father

          B.Dennis enjoys studying art with Lauren

          C.Lauren dislikes her father’s drawings

          D.Dennis likes playing computer games

          【參考答案】閱讀理解

          語篇解讀 父母應與孩子一起參與有意義的活動,通過和孩子一起學習、運動等,可以增加與孩子交流的機會,從而增進感情。

          1.解析: 篇章結構題。作者在第一段提出問題后,緊接著在第二段提出自己的觀點,因此第一段提出問題是為了引出要討論的話題,故選C。

          答案: C

          2.解析: 細節理解題。根據第三段中Pyper Dixon所說的“they start sharing things and talking about what they’re doing and what they like”可知,Dixon認為父母同孩子一起上美術課的好處是可以增進交流。

          答案: B

          3.解析: 詞義猜測題。根據畫線詞后面的“He always leaves it to the last minute”可知,Lauren的父親總是拖著不做作業,此處表示Lauren敦促父親完成作業。

          答案: A

          4.解析: 推理判斷題。根據最后一段的最后兩句話可知,Dennis喜歡與Lauren一起上美術課。

          答案: B

          B段

          【2016高考訓練題】閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C、D)中,選出最佳選項。

          It's Graduation Day—a day that's getting quite familiar to Marc and Beverly Ostrofsky of Houston.Today, they'll attend two graduation ceremonies, one for their daughter Shelly, 22, from Washington University in St.Louis and another for their daughter, Mary Grace, 18, from Kincaid High School.Mary Grace will head to Boston University.Kelly, 22, graduated last Sunday from Duke University.Tracy, 20, is a sophomore (二年級學生) at the University of Denver.The oldest, Maddy, 23, graduated from Berklee College of Music last year.

          So what's the cost of putting five daughters through college?Beverly told ABC News ,000 to ,000 a year.In total, the family will spend about class="main">

        學習啦 > 學習方法 > 各學科學習方法 > 英語學習方法 > 人教版高三上冊英語選修七Unit1練習試題

        人教版高三上冊英語選修七Unit1練習試題

        時間: 朝燕820 分享

          Marc and Beverly married five years ago, blending (融合) their own daughters into one big family of college­ready girls.Beverly said they wanted their daughters to have a choice of where they wanted to go to college, but having their children spread throughout the US created another expense—flying all of them home for holidays and visits.Just this week, Marc flew to North Carolina for Kelly's graduation, then to St.Louis for Shelly's graduation and hopes to make it back just in time to Houston for Mary Grace' s graduation tonight.

          With the last child leaving home for college, Marc says he and Beverly are going to take a breather.“It's like wiping the sweat off the forehead now.It's time to think about what we can do.Perhaps we'll take a vacation abroad,” he said.

          The Ostrofsky family said their advice to parents who have many children is to start planning and saving from the day the children are born.

          1.Graduation Day is familiar to Marc and Beverly Ostrofsky because________.

          A.they like going to school on Graduation Day

          B.they need to attend their daughters' graduation ceremony several times

          C.they have experienced it on their own Graduation Day

          D.they are often invited to school to have a speech on Graduation Day

          2.What do we know about Mr and Mrs Ostrofsky from Paragraph 2?

          A.They would rather their daughters had applied for college loans.

          B.They now work hard in order to pay for the college expenses.

          C.They don't want their daughters to go to graduate school.

          D.They can afford their daughters' college expenses.

          3.What does Paragraph 3 mainly tell us?

          A.Mr and Mrs Ostrofsky like visiting their daughters by plane.

          B.Mr and Mrs Ostrofsky' s daughters often come back home for holidays.

          C.Mr and Mrs Ostrofsky spend a lot of money on their daughters' traveling.

          D.Mr and Mrs Ostrofsky are tired because their five daughters are in different colleges.

          4.The underlined word “breather” in Paragraph 4 probably means________.

          A.check B.break C.adventure D.attempt

          參考答案1-4 BDCB

        下一頁更多有關“人教版高三上冊英語選修七Unit 1練習試題”的內容

        2107041 主站蜘蛛池模板: 亚洲男人的天堂在线观看| 免费人成视频在线| 在线观看成人永久免费网站| 国产成人1024精品免费| 亚洲AV成人无码久久精品四虎| 精品尤物国产尤物在线看| 亚洲日韩国产精品第一页一区| 亚洲午夜无码久久久久小说| 丁香五月亚洲综合深深爱| 日韩放荡少妇无码视频| 亚洲亚洲人成综合丝袜图片| 亚洲男人天堂东京热加勒比| 国产成人综合色视频精品| 久爱无码精品免费视频在线观看| CAOPORN免费视频国产| 国产在线午夜不卡精品影院| 日韩中文字幕国产精品| 日韩人妻少妇一区二区| 国内不卡的一区二区三区| 国产中文三级全黄| 极品蜜桃臀一区二区av| 黄床大片免费30分钟国产精品| 亚洲精品不卡av在线播放| 少妇仑乱a毛片无码| 国产精品老年自拍视频| 少妇高潮水多太爽了动态图| 亚洲国产成熟视频在线多多 | 国产精品美女免费无遮挡| 亚洲欧美日韩在线不卡| 精品一区二区三区四区色| 午夜毛片不卡免费观看视频| 精品少妇爆乳无码aⅴ区| 国产精品久久无码不卡黑寡妇| 91在线国内在线播放老师| 精品人妻一区二区三区蜜臀| 秋霞AV鲁丝片一区二区| 色窝窝免费一区二区三区| 理论片午午伦夜理片久久| 国模精品二区| 亚洲人成网网址在线看| 国产成人av一区二区在线观看|