<em id="0a85b"><option id="0a85b"></option></em>

<abbr id="0a85b"></abbr>

      <nobr id="0a85b"></nobr>
        <tr id="0a85b"></tr>
        9久久伊人精品综合,亚洲一区精品视频在线,成 人免费va视频,国产一区二区三区黄网,99国产精品永久免费视频,亚洲毛片多多影院,精品久久久无码人妻中文字幕,无码国产欧美一区二区三区不卡
        學習啦 > 學習方法 > 各學科學習方法 > 英語學習方法 > 人教版高一英語必修三Unit2期末測試試題(2)

        人教版高一英語必修三Unit2期末測試試題(2)

        時間: 朝燕820 分享

        人教版高一英語必修三Unit2期末測試試題

          第二部分 閱讀理解(共兩節;滿分30分)

          第一節 (共10小題;每小題2分,滿分20分)

          閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C和D)中,選出最佳選項。

          A

          A French billionaire had a rough time when he was young. Later he carved out a career for himself in the field of drawing sales. Within ten years, he had become a young media tycoon (大亨) in France. He died of cancer in 1998.

          A French newspaper published his will after his death, in which he claimed, “I was a poor guy. Before I reach the threshold (門檻) of heaven, I leave my secret of how to become rich to the world. Anyone who can answer the question ‘What is the scarcest (最缺乏的) for the poor?’ will have discovered my secret of becoming rich. He will have my congratulations. My deposit of one million francs in the private safe of my bank will be the prize for his wisdom in uncovering the riddle of poverty.”

          Many people responded to the publicized will. The answers, as one might imagine, were various. The majority of them thought the scarcest for the poor was money. Some stated that what the poor most needed was opportunity. Still others thought that the poor needed skills to make money. The rest of the answers claimed that poverty could be attributed to the absence of help, love, attractiveness, and even a presidency of a state.

          On the first anniversary of the billionaire's passing, his lawyer and representative opened his private safe in the bank; the secret of getting rich was unfolded. The billionaire believed that the scarcest for the poor was the ambition of getting rich.

          It was a nine­year­old girl who hit_the_nail_on_the_head. Why did she regard “ambition” as the scarcest for the poor? The day she was officially awarded the one million francs, she said, “Every time my elder sister brought her boyfriend home, she always warned me not to be ambitious. Not to be ambitious! So, I thought perhaps ambition was something that brought what you wanted.”

          語篇解讀 一個法國富翁年輕時很窮,他在去世前立下了一個遺囑:如果有人正確回答他的一個問題——窮人最缺什么,這個人將會獲得100萬法郎。

          36.According to the passage, which of the following is TRUE about the French billionaire?

          A. He died of cancer in 1998 and left nothing.

          B. Later he took up drawing as his career.

          C. Within a decade, he had become a young media tycoon in the world.

          D. He did not have a happy life when he was young.

          答案與解析 D 細節理解題。根據第一段第一句可知D項正確。由第二段可知A項錯誤;由第一段第二、第三句可知B、C兩項錯誤。

          37.What will the winner get if he finds out the billionaire's secret of becoming rich?

          A. The billionaire's francs.

          B. The billionaire's private safe.

          C. The billionaire's ambition.

          D. All of the billionaire's possessions.

          答案與解析 A 細節理解題。根據第二段“My deposit of one million francs in the private safe of my bank will be the pr ize for his wisdom in uncovering the riddle of poverty.”可知答案為A項。

          38.What did most people think was the scarcest for the poor?

          A. Help. B. Money.

          C. Opportunity. D. Ambition.

          答案與解析 B 細節理解題。根據第三段“The majority of them thought the scarcest for the poor was money.”可知答案。

          39.The underlined phrase “hit the nail on the head” in the last paragraph means that ________.

          A. she got the ambition to become rich

          B. she offered to tell her story publicly

          C. she failed to get the prize of one million francs

          D. she guessed right and knew the answer

          答案與解析 D 詞義猜測題。根據下文“Why did she regard ‘ambition’ as the scarcest for the poor?”可知這個女孩猜對了答案。故選D項。

          B

          A new World Ba nk report warns that children who do not get enough good food in the first two years of life suffer lasting damage. They may be under developed or under weight. They may suffer from poor health or poor intelligence. In addition, these children are more likely to drop out of school and earn less money as adults.

          At the same time, it notes that too little food is not the only cause of poor nutrition (營養). Many children may suffer for other reasons. For example, the study says that mothers often fail to give their newly born babies their first breast mil k. This “milk” is called colostrum (初乳). It can improve a baby's ability to fight infections (傳染病) and disease.

          The study also links malnutrition (營養不良) to economic growth in poor countries. A lack of nutrition in early childhood can cost developing nations up to three percent of their yearly earnings. The study suggests that poor countries could possibly double their economic growth if they improved nutrition.

          Africa and South Asia are affected the most by poor nutrition. The study says about half of all children in India do not get enough good food. The World Bank study also notes that rates of malnutrition in South Asia are almost double those in central and southern Africa. Other parts of the world are also seriously affected, including Indonesia, Guatemala and Peru.

          The study advises that developing countries change their policies to deal with malnutrition. Instead of directly providing food, the study suggests educational programs in health and nutrition for mothers with young babies. It also advises cleaner living conditions and improvements in health care.

          40.According to Paragraph 1, if a child is affected by malnutrition, he may suffer the following EXCEPT ________.

          A. poor health B. low intelligence

          C. poor salary D. infections

          答案與解析 D 細節理解題。根據第一段中的內容可知營養不良會讓人健康差、智力低,容易輟學,成年后賺錢少,并未提及D項。

          41.Which of the following is NOT true according to the passage?

          A. Malnutrition affects economic growth in poor countries.

          B. Yearly earnings have something to do with poor nutrition.

          C. Colostrum plays a great role in the growth of newly born babies.

          D. Malnutrition happens only in Africa and South Asia.

          答案與解析 D 細節理解題。根據第四段末句可知選項D項錯誤。

          42.The place most seriously affected by malnutrition is ________.

          A. South Africa B. central Africa

          C. South Asia D. South America

          答案與解析 C 細節理解題。根據第四段中的“The World Bank study also notes that rates of malnutrition in South Asia are almost double those in central and southern Africa.”可知答案為C項。

          C

          In Shanxi Province you may be offered brains to eat. Frightened? You shouldn't, because the brains is only a kind of food, which is famous for its unusual name and rich nutrition (營養).

          Brains as food was invented more than 300 years ago by Fu Shan, an artist whose mother had been ill for a long time. To help her become well again, he studied medicine and invented a kind of soup made of meat, vegetables and a number of Chinese medicines.

          Rice wine (酒) was also used in the soup to help treat illnesses caused by old age. After taking the soup his mother got better little by little and lived a long life.

          Fu's soup became the talk of the town. Many people came to see him. One day a restaurant owner asked him what was in the soup. “I'll tell you,” Fu said. “But if your restaurant is going to sell the soup, you must call it brains because of its shape and colour. And your restaurant should be renamed after my mother.”

          43.The best headl ine (標題) for this newspaper article is ________.

          A. A Good Son B. A Special Soup

          C. How to Make Brains D. How to Live a Long Life

          答案與解析 B 本文主要是講有關一種食物來歷的故事,所以B項最佳。

          44.The food is called “brains” because ________.

          A. it looks like brains

          B. it has animal brains in it

          C. Fu's mother liked the name

          D. it makes one clever and live longer

          答案與解析 A 從最后一段的“you must call it brains because of its shape and colour”可知A項正確。

          45.What has made brains a popular food in Shanxi?

          A. It is served in many restaurants there.

          B. It is good for health and has a strange name.

          C. It is made of Chinese medicines and wine.

          D. It must be used to help the sick.

          答案與解析 B 從文章第一段最后一句的“which is famous for its unusual name and rich nutritio n (營養)”可知選B項。

          第二節 (共5小題;每小題2分,滿分10分)

          根據短文內容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。

          Keep skills sharp during winter break

          Winter break means being free from homework and daily lessons. But before you know it, the holidays will be over and it will be back to the bus stop. __46__ Try these family­friendly activities to keep skills sharp during winter vacations:

          •Read for pleasure. Whether your child is in the mood for holiday stories like The Night Before Christmas or the newest one from his favourite series, winter break provides the perfect chance to put away schoolbooks and read for fun. __47__ You can gather in front of the fire to take turns reading from classic tales.

          •__48__ Chances are many of your family's favourite hoard and card games strengthen skills such as counting, reading, and drawing. Gather the group to play games you usually don't have time for on school nights.

          •Keep up reasonable bedtimes. __49__ A few days before school starts up again, ease back into the regular bedtime schedule so your child can start the year bright­eyed.

          •Let kids help with online shopping. Need a last­minute gift for Grandma or Uncle Joe? Log onto your favourite shopping sites and let your child help you select presents. __50__

          •Write thank­you notes. Writing notes of appreciation to gift­givers not only teaches your child gratitude, but also helps him polish writing and spelling skills.

          A. Have a family game night.

          B. Have a family get­together.

          C. Encourage relatives to give books as holiday gifts.

          D. This helps children work on their computer and research skills.

          E. Help your child stay at the top of his class during the vacation.

          F. With no school to get up for, you are likely to let kids become night owls.

          G. To prepare for a successful second term, don't let school skills slide completely.

          答案 46.G 47.C 48.A 49.F 50.D

          第三部分 寫作(共兩節,滿分35分)

          第一節 短文改錯(每小題1分,滿分10分)

          英語課上,老師要求同桌同學相互修改作文。假設以下短文為你同桌所寫,請你對其進行修改。文中共有10處錯誤,每句中最多有兩處。錯誤涉及一個單詞的增加、刪除或修改。

          增加:在缺詞處加一個漏詞符號(∧),并在此符號下面寫出該加的詞。

          刪除:把多余的詞用斜線(\)劃掉。

          修改:在錯的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。

          注意:1.每處錯誤及其修改均僅限一詞。

          2.只允許修改10處,多者(從第11處起)不計分。

          3.必須按答題要求做題,否則不給分。

          Last winter I lose all my hair. To me, it was an extreme bad time. I didn't know why this happened with me. I saw many doctors and the answer was always same: There was no treatment and I might never get my hair back. Only time would be tell if I would ever have hair again. It was then when I found out what great my friends were. They were all there for me, but the best thing was that everyone treated me just like before. Believing it or not, my friends brought me all kind of hats and now I have more than 50!

          答案

          Last winter I loselost all my hair. To me, it was an extremeextremely bad time. I didn't know why this happened withto me. I saw many doctors and the answer was always ∧the same: There was no treatment and I might never get my hair back. Only time would be\ tell if I would ever have hair again. It was then whenthat I found out whathow great my friends were. They were all there for me, butand the best thing was that everyone treated me just like before. BelievingBelieve it or not, my friends brought me all kindkinds of hats and now I have more than 50!

          第二節 書面表達(滿分25分)

          (2013•襄陽四校高一聯考)

          請根據以下要點并結合自己的親身體會,以“It is important to take regular exercise”為題,寫一篇120詞左右的英語演講稿,說明鍛煉的重要性。

          鍛煉身體的好處:

          1.伸展身體;

          2.放松精神;

          3.學習合作。

          參考詞匯:伸展 stretch;合作cooperate (v.)

          It is important to take regular exercise

          ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

          范文

          It is important to take regular exercise

          As students, we spend most of our time studying in classrooms. That is why it is important to take regular exercise.

          Taking regular exercise offers us some benefits. First of all, it enables us to stretch our body after sitting too long. A study said that in China students keep sitting for more than six hours every day. It's terrible! Second, we feel more relaxed because we are focusing on the exercise we are doing instead of our lessons. Also, we can learn to cooperate with others if we play in a team.

          There are many ways for us students to exercise. Personally, I like running in the playground after school. And I also enjoy playing table tennis with my friends at weekends.

          Let's take regular exercise. It's true that if we don't use our body, we will lose it!
        看了人教版高一英語必修三Unit 2期末測試試題的人還看:

        1.高中英語完形填空試題及答案

        2.高中英語閱讀專項試題

        3.2016年高考英語全國Ⅰ卷試題及答案

        4.高中英語完形閱讀練習題及答案

        5.高一英語閱讀理解練習題及參考答案

        2154707 主站蜘蛛池模板: 天天澡夜夜澡狠狠久久| 姑娘故事高清在线观看免费| 18禁一区二区每日更新| 亚洲av产在线精品亚洲第一站| WWW丫丫国产成人精品| 男女啪啪18禁无遮挡激烈| 好男人2019在线视频播放观看| 亚洲精品无amm毛片| 我要看亚洲黄色太黄一级黄| 亚洲香蕉网久久综合影视| 欧美性xxxxx极品| 亚洲老熟女一区二区三区| 亚洲日韩久久综合中文字幕| 老外女人毛黑p大| 国产精品视频亚洲二区| 午夜a福利| 国产精品美女久久久久久麻豆| 少妇愉情理伦片| 久久国产精品亚洲精品99| 免费观看全黄做爰大片| 国产高清无遮挡内容丰富| 国产成人欧美一区二区三区在线| 亚洲av成人一区二区三区| 人妻被猛烈进入中文字幕| 成人午夜免费无码视频在线观看| 亚洲成av人片在线观看www| 伊人久久大香线蕉av一区| 亚洲中文字幕日产无码成人片| 亚洲天堂免费一二三四区| 最新国产精品中文字幕| 国产成人在线综合| 国产成人a在线观看视频免费| 人妻少妇久久中文字幕| √天堂中文www官网在线| 日本一卡二卡3卡四卡网站精品| 国产一级黄色片在线播放| 国产精品久久久久aaaa| 中文字幕乱码人妻综合二区三区| 久久精品国产99久久无毒不卡| 国内自拍视频一区二区三区| 亚洲综合成人av在线|