<em id="0a85b"><option id="0a85b"></option></em>

<abbr id="0a85b"></abbr>

      <nobr id="0a85b"></nobr>
        <tr id="0a85b"></tr>
        9久久伊人精品综合,亚洲一区精品视频在线,成 人免费va视频,国产一区二区三区黄网,99国产精品永久免费视频,亚洲毛片多多影院,精品久久久无码人妻中文字幕,无码国产欧美一区二区三区不卡
        學習啦 > 學習方法 > 初中學習方法 > 中考輔導 > 中考英語閱讀理解練習題:find work

        中考英語閱讀理解練習題:find work

        時間: 淑航658 分享

        中考英語閱讀理解練習題:find work

          想要做好一道閱讀理解題,就需要掌握相關的答題技巧。下面是學習啦小編收集整理的中考英語閱讀理解《find work》的練習題目及其參考答案以供大家學習。

          中考英語閱讀理解練習題:find work

          Most people want to work, but it has become more difficult in today’s world to find work for everyone. The economy (經濟) of the world needs to grow by 4% each year just to keep the old number of jobs for people. Often this is not possible, and so more people are out of work. Some people have no jobs now because new machines can do the work of many people in short time. Also, machines do not ask for more money and longer holiday. In all of the countries of the world, machines are taking work from people, not only in factories but also on the farms. One machine can often do the work from forty people. About 75,000 people are moving to the cities a day to look for jobs, but only 70% of them can find jobs.

          1. It was _______ for people to find work before than today.

          A. not possible B. difficult C. more difficult D. easier

          2. If the economy of the world grows by 4% each year, _______.

          A. people will have no jobs B. people can still have jobs as before

          C. 4% of the people will have jobs D. 97% of the people will have jobs

          3. One machine can do as much work as _______.

          A. 40% of the people B. 4% of the people in the world

          C. 40 people D. 75,000 people

          4. How many people outside cities go into to look for jobs each day?

          A. 70% of the people. B. 4% of the people in the world.

          C. More than 75,000. D. About 75,000 people.

          5. Which of the following is NOT true?

          A. Machines are taking work instead of people.

          B. Now more people are out of work.

          C. Machines need more money and longer holidays.

          D. Most people want to have jobs.

          中考英語閱讀理解練習答案:

          1. 由短文的第一句話It has become more difficult in today’s world to find work for everyone. 可知現在找工作比以前更困難,即以前找工作比現在容易得多。所以答案選D。

          2. 由短文的第二句話The economy of the world needs to grow by 4% each year just to keep the old number of jobs for the people. 準確地理解了這一句話的意思就能得出正確答案為B。

          3. 由短文的倒數第二句話One machine can often do the work of forty people.可知此題的正確答案為C。

          4. 此題根據原文的最后一句話可直接得出答案為D。

          5. 此題在原文中都可找到答案,而C答案與作者的觀點Machines do not ask for more money and longer holiday.不一致,所以選C。

          中考英語閱讀理解練習題:The dog

          Miss Grey lived in a small house. She was old and did not like noise at all, so she was very pleased when her noisy neighbor moved out. A young man moved in and Miss Grey thought the man seemed to be quiet.

          But at three o’clock the next morning, the noise of a dog woke her up. She thought she had never heard a dog there before. It must be the young man’s dog. So she telephoned the young man, said something bad about the dog and then hung up the telephone before he could answer. Nothing more happened until three o’clock the next morning. Then Miss Grey’s telephone rang, and when she answered, a voice said, “You telephoned me twenty-four hours ago. Now I’ve rung you up to say that I haven’t a dog.”

          1. Miss Grey felt sorry when her noisy neighbour moved out.

          2. Miss Grey’s new neighbour was as noisy as the old one.

          3. Some noise woke her up in the early morning.

          4. She thought the new neighbour had brought a dog with him.

          5. The young man rang up Miss Grey in the early morning, because he wanted to punish(懲罰) her.

          中考英語閱讀理解練習答案:

          1. B 細節題。由第1段第2句中so she was very pleased when her noisy neighbor moved out可知。

          2. B 細節題。由seemed to be quiet等可知。

          3. A 細節題。由第2段第1句the noise of a dog woke her up可知。

          4. A 細節題。由第2段的第2、3句可知。

          5. A 推斷題。她頭天打電話來罵他時,盡管他來不及說話她掛了電話,但也可打過去或者第二天某個時候打給她,說他沒有狗。而要等24小時后的凌晨3點才打電話告訴她,這不是故意懲罰她嗎?

        315766 主站蜘蛛池模板: 国产普通话刺激视频在线播放| 无码日韩精品一区二区三区免费| 韩国精品久久久久久无码| 色欲av无码一区二区人妻| 国产成人亚洲精品狼色在线| 亚洲成色在线综合网站| 国产精品日韩精品日韩| 国产成人拍精品视频午夜网站| 草草浮力影院| 无码专区aaaaaa免费视频| 你懂的在线视频一区二区| 综合色一色综合久久网| 国产精品一在线观看| 亚洲综合国产一区二区三区| 三上悠亚精品二区在线观看| 青青草视频网站免费观看| 浪潮av色综合久久天堂| 成人看的污污超级黄网站免费| 久久精品极品盛宴观看| 欧洲中文字幕一区二区| 国产精品v片在线观看不卡| 国产精品一区二区小视频| 精品国产粉嫩一区二区三区| 人妻在线无码一区二区三区| 狠狠狠狠888| 亚洲狼人久久伊人久久伊| 一出一进一爽一粗一大视频| 91一区二区三区蜜桃| 国产成人不卡一区二区| 亚洲av高清一区二区三| 少妇激情一区二区三区视频 | 另类专区一区二区三区| 国产精品男人的天堂| 久久精品国产久精国产| 国产99久久无码精品| 国产乱子伦一区二区三区四区五区| 一区二区福利在线视频| 国产美女在线精品亚洲二区| 久久精品道一区二区三区| 亚洲欧美日韩国产精品一区二区| 高潮精品熟妇一区二区三区|