<em id="0a85b"><option id="0a85b"></option></em>

<abbr id="0a85b"></abbr>

      <nobr id="0a85b"></nobr>
        <tr id="0a85b"></tr>
        9久久伊人精品综合,亚洲一区精品视频在线,成 人免费va视频,国产一区二区三区黄网,99国产精品永久免费视频,亚洲毛片多多影院,精品久久久无码人妻中文字幕,无码国产欧美一区二区三区不卡
        學習啦>學習方法>高中學習方法>高三學習方法>高三英語>

        高考英語閱讀題通關技巧

        時間: 巧綿0 分享

        你是不是還在疑惑你的英語拿不了高分?是不是你的閱讀題扣分特別厲害?學好閱讀是有方法技巧的,下面就是小編給大家帶來的高考英語閱讀題通關技巧,希望大家喜歡!

        高考英語閱讀題通關技巧

        第一類:讀文章——做題目——回頭再讀文章

        此為傳統方法,命中率高,但速度稍慢。優點是能夠迅速理解全文的主題脈絡,連貫地進行信息的排查,缺點是由于人的記憶力有限,很多細節在做題時已經忘卻,有不確定的地方仍需回到原文細細查找,尋找依據,耗時費力。這種方法的使用,需要較好的英文基礎外加優秀的強記能力,一般使用于高分段的學生。

        不過,這種閱讀流程的效果不單純作用于考試,還可以切實提高英文閱讀水平,對同學們大學以后的學習大有幫助。所以這種閱讀順序,我推薦給高一高二的學生在平時的閱讀解題中大可以培養這種習慣,一方面確保準確率,第二穩步提升自己的英文閱讀實力,但對于高三的同學,這種方法有些欠妥。由于復習時間的緊張,我們最好摒棄掉此類閱讀習慣。

        第二類:讀題目(題干+選項)——讀文章——做題目

        其實此類方法分兩種,一種是只看題不看選項,即大致看看問題,然后帶著問題再看文章;另一種是將題干和所有選擇項看完,再看文章。第一種的優點是節約時間,缺點是由于不看選項,對于細節缺乏必要的把握,同樣要返回文章找尋關鍵點,而且定位的時候沒有精確的坐標;第二個就相對而言科學很多,優點是明了要重點注意的目標信息,有很好閱讀的針對性,缺點是相對讀文章的時間少了,難免斷章取義缺少宏觀的把握,容易陷入干擾選項設置的陷阱之中。

        對于高三的同學們,我還是建議多使用這種方法,方法雖有利弊,但對于時間緊張的你們,往往事半功倍。

        第三類:讀主題——讀題目——讀全文——做題目

        個人認為這種方法較以上兩種更為全面和嚴謹,而我在新東方的課堂的上也是建議給每位同學們練習這種方法,養成很好的閱讀習慣。

        這種方法即先看懂各段首尾句或短文的第一段,大致明了文章的主題。此后細細地閱讀題干推敲選項的大致設置,思考作者的行文規律和命題者的出題陷阱,然后帶著已經在首尾句獲得的信息和在題目中假設的思路回頭進行有目的性的查找工作,準確率高且耗時相對較少。而我們現在的高考閱讀文章均取自國內外的英文刊物,少有命題組自行行文的類型,此類文章邏輯嚴謹,結構清晰,所以氣定神閑地先讀完各段的首句再耐心的推敲考題選項的設置,往往會直接將四個選支排除掉一個或兩個,這無疑對我們的解題幫助極大,減少了我們判斷的壓力輕松地將文章讀完。

        閱讀訓練題

        第一篇:

        Holidaymakers who are bored with baking beaches and overheated hotel rooms head for a big igloo. Swedish businessman Nile Bergqvist is delighted with his new hotel, the world’s first igloo hotel. Built in a small town in Lapland, it has been attracting lots of visitors, but soon the fun will be over.

        In two weeks?time Bergqvist’s ice creation(作品) will be nothing more than a pool of water. “We don’t see it as a big problem,” he says. “We just look forward to replacing it.”

        Bergqvist built his first igloo in 1991 for an art exhibition. It was so successful that he designed the present one, which measures roughly 200 square meters. Six workmen spent more than eight weeks piling 1,000 tons of snow onto a wooden base; when the snow froze, the base was removed. “The only wooden thing we have left in the igloo is the front door,” he says.

        After their stay, all visitors receive a survival certificate recording their success. With no windows, nowhere to hang clothes and temperatures below 0℃, it may seem more like a survival test than a relaxing(輕松的) hotel break. “It’s great fun,” Bergqvist explains, “As well as a good start in survival training.”

        The popularity of the igloo is beyond doubt: it is now attracting tourists from all over the world. At least 800 people have stayed at the igloo this season even though there are only 10 rooms. “You can get a lot of people in,” explains Bergqvist. “The beds are three meters wide by two meters long, and can fit at least four at one time.”

        1. Bergqvist designed and built the world’s first igloo hotel because ________.

        A. he believed people would enjoy trying something new

        B. he wanted to make a name for the small town

        C. an art exhibition was about to open

        D. more hotel rooms were needed

        2. When the writer says “the fun will be over,” he refers to the fact that ________.

        A. hotel guests will be frightened at thought of the hard test

        B. Bergqvist’s hotel will soon become a pool of water

        C. holidaymakers will soon get tired of the big igloo

        D. a bigger igloo will replace the present one

        3. according to the text, the first thing to do in building an igloo is ________.

        A. to gather a pool of water B. to prepare a wooden base

        C. to cover the ground with ice D. to pile a large amount of snow

        4. When guests leave the igloo hotel they will receive a paper stating that ________.

        A. they have visited Lapland

        B. They have had an ice-snow holiday

        C. they have had great fun sleeping on ice

        D. they have had a taste of adventure

        第二篇:

        Since 1984, Philadelphia has been cleaning up its act. One by one, graffiti-covered walls are being changed into outdoor art. So far, more than 1,800 murals (壁畫) have been painted.Philadelphia now has more murals than any other American city.

        The walls that were once ugly with graffiti (涂鴉) are now covered with beautiful pictures of historical heroes and modern art, thanks to the Mural Arts Program (MAP). Its work makes schools and public places attractive, and its citizens very proud. The program began as part of Philadelphia's Anti-Graffiti Network. Jane Golden is the MAP's artistic director. “When people ask me what our program is about,” she says, “I answer them with one word: hope”. Each year, the MAP offers youth art programs and workshops. Some one??time graffiti writers even help paint MAP murals.

        The MAP's work, says Golden, is all about developing a sense of community (社區). When a neighborhood requests a mural, the MAP works with the people there to develop a message. Some messages have been “Safe Streets”, “Love and Care”, and “Peace Walk”.

        The MAP receives up to 50 requests for murals each week. Last year, the workers painted 140 murals.

        “The making of a mural enters people's collective memory as an extraordinary, pleasant moment in neighborhood history.” says Golden, who began as a muralist in Los Angeles.

        1.What can be the best title for the text?

        A.Love, from Graffiti Writers to Muralists

        B.MAP, a New Company in Philadelphia

        C.Jane, an Excellent Mural Artist

        D.Hope, One Wall at a Time

        2.What is the Mural Arts Program in Philadelphia aimed at?

        A.Helping the young find jobs.

        B.Protecting the neighborhood.

        C.Fighting against graffiti.

        D.Attracting more visitors.

        3.How does the MAP decide on the message for a mural?

        A.By having discussions with people in the community.

        B.By seeking advice from the city government.

        C.By learning from the young graffiti writers.

        D.By studying the history of the city.

        4.Which of the following words best describes the work of the MAP?

        A.Difficult.

        B.Dangerous.

        C.Experimental.

        D.Successful.

        >>>>>>答案解析<<<<<<

        第一篇:

        【答案與解析】這是一篇介紹度假雪屋如何應運而生的文章。

        1. A。由文中第1句 Holidaymakers who are bored with baking beaches and overheated hotel rooms head for a big igloo. (那些對在沙灘上曬太陽或對過熱的旅店房間感到厭倦的度假人現在去雪屋度假)可以推斷人們總是喜歡新鮮事物,應選 A。

        2. B。這道題考查考生的思維能力和生活常識。既然是雪屋,總歸是要融化的,所以第二段第一句話 In two weeks’ time Bergqvist’s ice creation will be nothing more than a pool of water 是對 soon the fun will be over 的詮釋。

        3. B。文中第三段提及“6個工人花了8周時間將1000噸雪堆在木頭基礎上;當這些雪凍結之后,再將這里的基礎移走”,可見應先準備木頭搭建的基礎。

        4. D。由文中第四段第一句話 After their stay, all visitors receive a survival certificate recording their success.(所有的來訪者在離開之前都可得到一張記載他們在此生存成功的證書)。

        5. A。B 項不符合文意是因為它的墻壁上留有窗,C 項不符合文意是因為雪屋造好后未將基礎移走,D 項不符合文意是因為惟一的木門不見,故應選 A。

        第二篇:

        1.D 主旨大意題。根據第二段Jane Golden的話可知,當人們問及該項目是關于什么的時候,她用一個詞來概括,即Hope,故D項為最佳標題。

        2.C 推理判斷題。根據第一、二段,昔日曾經被涂鴉的墻壁正被美麗的壁畫所覆蓋,以使社區更具魅力,因此對抗涂鴉應是該項目的目的。

        3.A 細節理解題。根據第三段第二句可知,當社區的居民請求畫一張壁畫時,該項目的工作人員就和當地的人們一起工作來擬定出一個主題,故選A項。

        4.D 推理判斷題。根據第一段及倒數第二段可知,該項目很成功,故選D項。

        高考英語閱讀題通關技巧相關文章:

        高考英語閱讀理解高分技巧

        高考英語閱讀理解滿分解題技巧有哪些

        高考英語閱讀理解滿分技巧總結

        高考英語閱讀理解細節理解題解題技巧

        高考英語閱讀理解攻略

        2020高考英語閱讀理解解題技巧及方法

        做高考英語閱讀理解的技巧和方法

        高考英語所有題型解題技巧全攻略

        高考的英語閱讀答題技巧

        高考英語閱讀題通關技巧

        你是不是還在疑惑你的英語拿不了高分?是不是你的閱讀題扣分特別厲害?學好閱讀是有方法技巧的,下面就是小編給大家帶來的高考英語閱讀題通關技巧,希望大家喜歡!高考英語閱讀題?
        推薦度:
        點擊下載文檔文檔為doc格式

        精選文章

        • 高考英語常用的五類短語匯總
          高考英語常用的五類短語匯總

          英語知識點很多,只有進行總結,才能發現重點難點,下面就是小編給大家帶來的高考英語常用的五類短語匯總,希望大家喜歡!1、學校生活及學習成績

        • 歷年高考英語高頻短語匯總
          歷年高考英語高頻短語匯總

          高考臨近,你的英語基礎知識掌握的怎么樣,學知識要學會總結,下面就是小編給大家帶來的歷年高考英語常見短語匯總,希望大家喜歡!歷年高考英語常

        • 高考英語詞匯歸類復習總結
          高考英語詞匯歸類復習總結

          高考英語如何復習呢?每天刷題是否真的有效呢?在高考英語復習中,你是否遇到許多難解的問題?下面就是小編給大家帶來的高考英語詞匯歸類復習總結,希

        • 高考英語閱讀理解專題訓練附答案
          高考英語閱讀理解專題訓練附答案

          閱讀題是英語考試的半壁江山,做好閱讀題,就能拉開分數距離,下面就是小編給大家帶來的高考英語閱讀理解專題訓練附答案,希望大家喜歡!centuryWh

        460769
        主站蜘蛛池模板: 一区二区三区四区五区自拍| 精品国产一区二区三区av性色| 免费无码高潮流白浆视频| 亚洲综合一区二区三区视频| 国产精品中文字幕免费| 青青草视频网站免费观看| 99久久精品一区二区国产| 久久99日韩国产精品久久99| 色综合久久婷婷88| 国产午夜91福利一区二区| 久久夜夜免费视频| 精品日韩亚洲AV无码| 欧美牲交a欧美牲交aⅴ免费真| 天堂无码人妻精品一区二区三区 | 人妻av一区二区三区av免费 | 亚洲永久精品一区二区三区| 国产成人免费手机在线观看视频| 在国产线视频A在线视频| 青草午夜精品视频在线观看| 亚洲国产成人资源在线| 亚洲AV无码片一区二区三区| 精品一区二区三区少妇蜜臀| 国产av成人精品播放| 久久国产精品乱子乱精品| 精品偷拍被偷拍在线观看| 国产激情无码一区二区三区| 国产99视频精品免视看9| 欧美精品亚洲日韩aⅴ| 中文文字幕文字幕亚洲色| 久久99热全是成人精品亚洲欧美精品| 日韩有码中文字幕一区二区| 337P日本欧洲亚洲大胆在线| 性色av不卡一区二区三区| 三人成全免费观看电视剧高清| 美日韩不卡一区二区三区| 欧美国产精品不卡在线观看| japanese无码中文字幕| 亚洲AV片一区二区三区| 免费区欧美一级猛片| 国产成人精品亚洲日本语言| 亚洲综合av永久无码精品一区二区 |