<em id="0a85b"><option id="0a85b"></option></em>

<abbr id="0a85b"></abbr>

      <nobr id="0a85b"></nobr>
        <tr id="0a85b"></tr>
        9久久伊人精品综合,亚洲一区精品视频在线,成 人免费va视频,国产一区二区三区黄网,99国产精品永久免费视频,亚洲毛片多多影院,精品久久久无码人妻中文字幕,无码国产欧美一区二区三区不卡
        學習啦>學習英語>英語其它>

        高一英語閱讀練習題

        時間: 焯杰674 分享

          想要學好高中英語,提高英語閱讀能力十分重要,下面學習啦小編為大家帶來高一英語閱讀練習題,歡迎大家閱讀練習!

          高一英語閱讀練習題原文:

          A Frenchman went to a small Italian town and was staying with his wife at the best hotel there. One night, he went out for a walk alone. It was late and the small street was dark and quiet. Suddenly he felt someone behind him. He turned his head and saw an Italian young man who quickly walked past him. The man was nearly out of sight when the Frenchman suddenly found that his watch was gone. He thought that it must be the Italian who had taken his watch. He decided to follow him and get back the watch.

          Soon the Frenchman caught up with the Italian. Neither of them understood the other's language. The Frenchman frightened the Italian with his fist(拳頭) and pointed at the Italian's watch. In the end the Italian gave up his watch to the Frenchman.

          When he returned to the hotel, the Frenchman told his wife what had happened. He was greatly surprised when his wife pointed to the watch on the table. Now he realized that by mistake he had robbed the watch and it was the Italian's.

          高一英語閱讀練習題:

          1. The Frenchman went to a small Italian town _______.

          A. alone B. with his wife

          C. with his friend D. with an Italian

          2. One night he went out for _______ alone.

          A. a ride B. a walk C. a drink D. rest

          3. Suddenly he found his_______ was gone.

          A. watch B. money C. book D. ring

          4. The Italian gave up his watch to him at last because ________.

          A. he had stolen the watch from the Frenchman.

          B. he understood what the Frenchman wanted

          C. he had picked up the watch on his w ay from work

          D. he was afraid of the Frenchman

          5. Who was robbed of the watch on earth?

          A. The Frenchman was. B. The Italian was.

          C. Both of them was. D. Neither of them was.

          高一英語閱讀練習題答案:

          本文講述了法國人與意大利人語言不通發生誤解的一個有趣的故事。法國人在散步時以為自己的手表被經過的意大利人偷了,于是他向意大利人舉起了他的拳頭將手表拿了回來。而他回到旅店發現他的手表安然無恙地躺在桌上。

          1. B。文章的第1句說The Frenchman是staying with his wife at the best hotel,由此句可推知答案。

          2. B。文章第1段的第2句說He went out for a walk alone由此句可推知答案。

          3. A。根據第1段的第4行當Italian was nearly out of sight的時候這個法國人就發現他的手表不見了。據此可知答案為A。

          4. D。根據第2段中說The Frenchman frightened...我們可以推知這個意大利人是害怕這個法國人的拳頭才把手表給他。

          5. B。誰被搶走了手表?讀完全文我們可知The Italian正是被人搶走手表的無辜受害者。

        高一英語閱讀練習題相關文章:

        1.高中英語閱讀強化練習題附答案

        2.高一英語上冊期末單元練習題

        3.高一英語單元檢測試題4套及參考答案

        4.高一英語必修一Unit4 Earthquakes練習題答案

        5.高一英語上冊期末試卷和答案

        1009982 主站蜘蛛池模板: 97无码人妻福利免费公开在线视频 | 国产在线乱子伦一区二区| 一区二区三区在线观看日本视频| 亚洲一本大道在线| 9色国产深夜内射| 天天插天天干天天操| 日本道高清一区二区三区| www射我里面在线观看| 狠狠躁夜夜躁人人爽天天古典| 亚洲一区二区不卡av| 国产精品中文字幕av| 国产一二三五区不在卡| 国产精品老年自拍视频| 91麻豆精品国产91久| 日韩精品成人一区二区三| 亚洲欧洲日韩精品在线| 欧美www在线观看| 农村老熟妇乱子伦视频| 亚洲欧美一区二区三区日产| 120秒试看无码体验区| 国产精品自拍实拍在线看| 亚洲欧洲色图片网站| 久久精品免费自拍视频| 亚洲精品熟女一区二区| 精品亚洲欧美无人区乱码| 日99久9在线 | 免费| 资源在线观看视频一区二区 | 蜜臀av久久国产午夜| 免费人成网站视频在线观看 | 国产精品自在拍首页视频8| 国产精品视频中文字幕| 99精品久久久中文字幕| 久久高潮少妇视频免费| 国产chinesehdxxxx老太婆| AV在线不卡观看免费观看| 欧美亚洲国产suv| 亚洲成av人最新无码不卡短片| 国产午夜亚洲精品福利| 曰韩亚洲AV人人夜夜澡人人爽 | 亚洲日本VA午夜在线电影| 亚洲精品色哟哟一区二区|