<em id="0a85b"><option id="0a85b"></option></em>

<abbr id="0a85b"></abbr>

      <nobr id="0a85b"></nobr>
        <tr id="0a85b"></tr>
        9久久伊人精品综合,亚洲一区精品视频在线,成 人免费va视频,国产一区二区三区黄网,99国产精品永久免费视频,亚洲毛片多多影院,精品久久久无码人妻中文字幕,无码国产欧美一区二区三区不卡
        學(xué)習(xí)啦 > 學(xué)習(xí)英語 > 英語其它 > 高考英語閱讀模擬練習(xí)題

        高考英語閱讀模擬練習(xí)題

        時間: 焯杰674 分享

        高考英語閱讀模擬練習(xí)題

          閱讀理解在高考英語中占有很大的分值,想要提高英語閱讀的能力就要多做練習(xí)。下面學(xué)習(xí)啦小編為大家?guī)砀呖加⒄Z閱讀模擬練習(xí)題,歡迎考生閱讀訓(xùn)練。

          高考英語閱讀模擬練習(xí)題1

          Do you want to get home from work knowing you have made a real difference in someone's life?

          If yes,don't care about sex or age!Come and join us,then you'll_make_it!

          Position:Volunteer Social Care Assistant (No Pay with Free Meals)

          Place:Manchester

          Hours:Part Time

          We are now looking for volunteers to support people with learning disabilities to live active lives!Only 4 days left.Don't miss the chance of lending your warm hands to help others!

          Role:

          You will provide people with learning disabilities with all aspects of their daily lives.You will help them to develop new skills.You will help them to protect their rights and their safety.But your primary concern is to let them know they are valued.

          Skills and Experience Required:

          You will have the right values and great listening skills.You will be honest and patient.You will have the ability to drive a car and to communicate in fluent written and spoken English since you'll have to help those people with different learning disabilities.Previous care­related experience will be a great advantage for you.

          高考英語閱讀模擬練習(xí)題題目

          1.The text is meant to ________.

          A.leave a note

          B.send an invitation

          C.present a document

          D.carry an advertisement

          2.What does the underlined part mean?

          A.You'll make others' lives more meaningful with this job.

          B.You'll arrive home just in time from this job.

          C.You'll earn a good salary from this job.

          D.You'll succeed in getting this job.

          3.The volunteers' primary responsibility is to help people with learning disabilities ________.

          A.to get some financial support

          B.to properly protect themselves

          C.to learn some new living skills

          D.to realize their own importance

          4.Which of the following can first be chosen as a volunteer?

          A.The one who can drive a car.

          B.The one who has done similar work before.

          C.The one who has patience to listen to others.

          D.The one who can use English to communicate.

          高考英語閱讀模擬練習(xí)題答案

          1.D 解析:考查推理判斷。從文中Position,Place,Hours,Role以及Skills and Experience Required的相關(guān)信息可知,短文為廣告。

          2.A 解析:考查句意理解。從文章中的“Do you want to get home from work knowing you have made a real difference in someone's life”以及第二段中的“If yes,don't care about sex or age!Come and join us, then you'll_make_it”可知,you'll make it意為“參加廣告中的志愿工作,你將讓別人的生活更有意義”。

          3.D 解析:考查細(xì)節(jié)理解。根據(jù)文中Role部分的“But your primary concern is to let them know they are valued”可知,志愿者的基本工作是讓智障人意識到他們的重要性。

          4.B 解析:考查細(xì)節(jié)理解。根據(jù)文中Skills and Experience Required部分的“Previous care­related experience will be a great advantage for you”可知,以前有類似工作經(jīng)歷的人優(yōu)先。

          高考英語閱讀模擬練習(xí)題2

          A new study shows students who write notes by hand during lectures perform better on exams than those who use laptops(筆記本電腦).

          Students are increasingly using laptops for note­taking because of speed and legibility(清晰度).But the research has found laptop users are less able to remember and apply the concepts they have been taught.

          Researchers performed experiments that aimed to find out whether using a laptop increased the tendency to make notes“mindlessly”by taking down word for word what the professors said.

          In the first experiment,students were given either a laptop or pen and paper.They listened to the same lectures and were told to use their usual note­taking skills.Thirty minutes after the talk,they were examined on their ability to remember facts and on how well they understood concepts.

          The researchers found that laptop users took twice as many notes as those who wrote by hand.However,the typists performed worse at remembering and applying the concepts.Both groups scored similarly when it came to memorizing facts.

          The researchers' report said,“While more notes are beneficial,if the notes are taken mindlessly,as is more likely the case on a laptop,the benefit disappears.”

          In another experiment aimed at testing long­term memory,students took notes as before but were tested a week after the lecture.This time,the students who wrote notes by hand performed significantly better on the exam.

          These two experiments suggest that handwritten notes are not only better for immediate learning and understanding,but that they also lead to superior revision in the future.

          高考英語閱讀模擬練習(xí)題題目

          5.More and more students favor laptops for note­taking because they can________.

          A.write more notes

          B.digest concepts better

          C.get higher scores

          D.understand lectures better

          6.While taking notes,laptop users tend to be________.

          A.skillful B.mindless

          C.thoughtful D.tireless

          7.The author of the passage aims to________.

          A.examine the importance of long­term memory

          B.stress the benefit of taking notes by hand

          C.explain the process of taking notes

          D.promote the use of laptops

          8.The passage is likely to appear in________.

          A.a newspaper advertisement

          B.a computer textbook

          C.a science magazine

          D.a finance report

          高考英語閱讀模擬練習(xí)題答案

          5.A 解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段第一句“Students are increasingly using laptops for note­taking because of speed and legibility(清晰度)”可知,學(xué)生越來越多地使用筆記本電腦記筆記是因為它的速度和清晰度,這說明用筆記本電腦記筆記速度快、記得多。故選A。

          6.B 解析:推理判斷題。根據(jù)第二段第二句“But the research has found laptop users are less able to remember and apply the concepts they have been taught”可知,研究已經(jīng)發(fā)現(xiàn)筆記本電腦的使用者沒能記住和應(yīng)用教給他們的概念。由此可推知,筆記本電腦的使用者在記筆記時是不動腦子的。故選B。

          7.B 解析:推理判斷題。本文通過實驗發(fā)現(xiàn)了用筆記本電腦記筆記的不良效果和用手記筆記的優(yōu)勢,兩者相比突出了用手記筆記的好處。故選B。

          8.C 解析:推理判斷題。根據(jù)文章內(nèi)容可知,本文揭示實驗研究的結(jié)果,用筆記本電腦記筆記的人記憶和應(yīng)用概念的能力較差,而用手記筆記的人在考試中的表現(xiàn)更好。由此可推知,本文應(yīng)該出現(xiàn)在科學(xué)雜志里。故選C。

        817980 主站蜘蛛池模板: 福利视频在线一区二区| 亚洲国产精品成人无码区| 欧美日韩精品一区二区三区不卡| 最近高清中文在线字幕在线观看| 久久99精品久久久久久青青| 午夜短视频日韩免费| 老妇女性较大毛片| 激情中文丁香激情综合| 日韩一区二区在线看精品| 中文字幕av久久激情亚洲精品| 国产女人在线视频| 亚洲av色在线观看国产| 十八禁日本一区二区三区| 国内精品无码一区二区三区| 人人妻人人玩人人澡人人爽| 最新的国产成人精品2022| 91精品国产综合久久精品| 国产欧美一区二区精品久久久| 久久精品夜夜夜夜夜久久| 亚洲人成影网站~色| 国产午夜精品亚洲精品| 99热国产成人最新精品| 潮喷无码正在播放| 国产精品亚洲第一区在线| 欧洲精品色在线观看| 国产高在线精品亚洲三区| 国产无遮挡又黄又爽不要vip软件| 亚洲一级毛片在线观播放| 亚洲人av毛片一区二区| 国产成人自拍小视频在线| 精品偷拍一区二区三区| 国产精品中文字幕免费| 久久国产一区二区三区| 日韩中文字幕v亚洲中文字幕| 久久热99这里只有精品| 99久久亚洲综合精品成人 | 亚洲中文久久精品无码| 亚洲男人第一av网站| 欧美成人午夜精品免费福利| 久久一级精品久熟女人妻| 办公室强奷漂亮少妇同事|