<em id="0a85b"><option id="0a85b"></option></em>

<abbr id="0a85b"></abbr>

      <nobr id="0a85b"></nobr>
        <tr id="0a85b"></tr>
        9久久伊人精品综合,亚洲一区精品视频在线,成 人免费va视频,国产一区二区三区黄网,99国产精品永久免费视频,亚洲毛片多多影院,精品久久久无码人妻中文字幕,无码国产欧美一区二区三区不卡
        學習啦 > 學習英語 > 英語其它 > 高考英語閱讀沖刺練習題

        高考英語閱讀沖刺練習題

        時間: 焯杰674 分享

        高考英語閱讀沖刺練習題

          閱讀理解是高考英語中十分重要的題型,需要考生多做練習提高閱讀理解能力。下面學習啦小編為大家帶來高考英語閱讀沖刺練習題,歡迎同學們閱讀訓練。

          高考英語閱讀沖刺練習題原文

          Why play games? Because they are fun, and a 1ot more besides. Following the rules…planning your next move...acting as a team member…these are all “game” ideas that you will come across throughout your life.

          Think about some of the games you played as a young child, such as rope-jumping and hide-and-seek. Such games are entertaining and fun. But perhaps more importantly, they translate life into exciting dramas that teach children some of the basic rules they will be expected to follow the rest of their lives, such as taking turns and cooperating (合作) .

          Many children’s games have a practical side Children around the world play games that prepare them for work they will do as grown-ups. For instance, some Saudi Arabian children play a game called bones. Which sharpens the hand-eye coordination(協調)needed in hunting.

          Many sports encourage national or local pride. The most famous games of all, the Olympic Games, bring athletes from around the world together to take part in friendly competition. People who watch the event wave flags, knowing that a gold medal is a win for an entire country, not just the athlete who earned it. For countries experiencing natural disasters or war, an Olympic win can mean so much.

          Sports are also an event that unites people. Soccer is the most popular sport in the world. People on all continents play it—some for fun and some for a living. Nicolette Iribarne, a Californian soccer player, has discovered a way to spread hope through soccer. He created a foundation to provide poor children with not only soccer balls but also a promising future.

          Next time you play your favorite game or sport, think about why you enjoy it, what skills are needed, and whether these skills will help you in other aspects of your life.

          高考英語閱讀沖刺練習題

          ( ) 1. Through playing hide-and-seek, children are expected to learn to ________.

          A. be a team leader B. obey the basic rules

          C. act as a grown-up D. predict possible danger

          41.B. 細節理解題。根據第一段中Following the rules…planning your next move...acting as a team member…these are all “game” ideas that you will come across throughout your life.可知B項正確。

          ( ) 2. The underlined part in Paragraph 2 most probably means that games can________.

          A. describe life in an exciting way

          B. turn real-life experiences into a play

          C. make learning life skills more interesting

          D. change people’s views of sporting events

          42.C. 詞義猜測題。這部分前面的謂語動詞是translate有“翻譯,解釋,轉移,調動”的意思,該部分后面有一個定語從句,前后結合就可以理解這部分的意思了。

          ( ) 3. According to the passage, why is winning Olympic medals so encouraging?

          A. It inspires people’s deep love for the country.

          B. It proves the exceptional skills of the winners.

          C. It helps the country out of natural disasters.

          D. It earns the winners fame and fortune.

          43. A. 細節理解題。根據第四段中的People who watch the event wave flags, knowing that a gold medal is a win for an entire country, not just the athlete who earned it.可知A項正確。

          ( ) 4. Iribarne’s goal of forming the foundation is to _______.

          A. bring fun to poor kids

          B. provide soccer balls for children

          C. give poor kids a chance for a better life

          D. appeal to soccer players to help poor kids

          44.C. 推理判斷題。根據倒數第二段中He created a foundation to provide poor children with not only soccer balls but also a promising future.可推出C項是正確的。

          ( ) 5. What can be inferred from the passage?

          A. Gamed benefit people all their lives.

          B. Sports can get all athletes together.

          C. People are advised to play games for fun.

          D. Sports increase a country’s competitiveness.

          45.A. 推理判斷題。整段分析做游戲的好處,不僅兒童、成人也可以玩游戲。由此可以推斷有些對人終身有益。

        818207 主站蜘蛛池模板: 久久亚洲国产精品久久| 草草浮力影院| 亚洲高清国产拍精品5G| 性虎精品无码AV导航| 日韩精品成人网页视频在线| 日韩人妻少妇一区二区三区| 男人狂桶女人高潮嗷嗷| 国产精品www夜色影视| 伊人久在线观看视频| 国产高清在线精品一本大道| 精品无码成人久久久久久| 国产三级精品三级色噜噜| 高清有码国产一区二区| 国产亚洲视频免费播放| 亚洲综合国产一区二区三区| 色偷偷久久一区二区三区| 亚洲区综合区小说区激情区| 91精品午夜福利在线观看| 四虎永久精品免费视频| 天天综合色一区二区三区| 天堂a无码a无线孕交| 夫妻一起自拍内射小视频| 亚洲国产欧美日韩另类| 国产片AV国语在线观看手机版| 亚洲精品97久久中文字幕无码| 亚洲国产成人久久综合一区| 国产精品老年自拍视频| 国日韩精品一区二区三区| 成人无码视频97免费| 国产一码二码三码区别| 欧美激情综合一区二区三区| 成人av一区二区三区| 国产精品九九久久精品女同| 动漫AV纯肉无码AV电影网| 亚洲VA中文字幕无码久久不卡| 又大又紧又粉嫩18p少妇| 国内a级一片免费av| 天堂va欧美ⅴa亚洲va在线| 国产欧美日韩亚洲一区二区三区| 最新亚洲国产手机在线| 国产 中文 制服丝袜 另类|