<em id="0a85b"><option id="0a85b"></option></em>

<abbr id="0a85b"></abbr>

      <nobr id="0a85b"></nobr>
        <tr id="0a85b"></tr>
        9久久伊人精品综合,亚洲一区精品视频在线,成 人免费va视频,国产一区二区三区黄网,99国产精品永久免费视频,亚洲毛片多多影院,精品久久久无码人妻中文字幕,无码国产欧美一区二区三区不卡
        學(xué)習(xí)啦>學(xué)習(xí)方法>初中學(xué)習(xí)方法>中考輔導(dǎo)>

        中考英語閱讀理解練習(xí)題:Cool

        時間: 淑航658 分享

          閱讀理解是英語考試里的必考內(nèi)容之一。下面是學(xué)習(xí)啦小編收集整理的中考英語閱讀理解《Cool》的練習(xí)題目及其參考答案以供大家學(xué)習(xí)。

          中考英語閱讀理解練習(xí)題:Cool

          “Cool” is a word with many meanings. Its old meaning is used to express a temperature that is a little bit cold. As the world has changed, the word has had many different meanings. “Cool” can be used to express feelings of interest in almost anything.

          When you see a famous car in the street, maybe you will say, “It’s cool.” You may think, “He’s so cool,” when you see your favourite footballer. We all maximize (擴大) the meaning of “cool”. You can use it instead of many words such as “new” or “surprising”. Here’s an interesting story we can use to show the way the word is used. A teacher asked her students to write about the waterfall (瀑布) they had visited. On one student’s paper was just the one sentence, “It’s so cool.” Maybe he thought it was the best way to show what he saw and felt.

          But the story also shows a scarcity(缺乏) of words. Without “cool”, some people have no words to show the same meaning. So it is quite important to keep some credibility(可信性). Can you think of many other words that make your life as colourful as the word “cool”? I can. And I think they are also very cool.

          1. We know that the word “cool” has had ______.

          A. only one meaning B. no meanings C. many different meanings D. the same meaning

          2. In the passage, the word “express” means “______.”

          A. see B. show C. know D. feel

          3. If you are ______ something, you may say, “It’s cool.”

          A. interested in B. angry about C. afraid of D. unhappy with

          4. The writer takes an example to show he is ______ the way the word is used.

          A. pleased with B. strange to C. worried about D. careful with

          5. In the passage, the writer suggests(暗示) that the word “cool” ______.

          A. can be used instead of many words B. usually means something interesting

          C. can make your life colourful D. may not be as cool as it seems

          中考英語完形填空練習(xí)答案:

          1. C 事實細節(jié)題。由第1段第1句“Cool” is a word with many meanings和第3句the word has had many different meanings可知。

          2. B 詞義猜測題。由第1段末再次出現(xiàn)的to express feelings of interest in almost anything結(jié)合后文中to show what he saw and felt和to show the same meaning等思考,不難得出express = show(表達)。

          3. A 事實細節(jié)題。由第1段的最后一句“Cool” can be used to express feelings of interest in almost anything 可知。

          4. C 推理判斷題。由But the story also shows a scarcity (缺乏) of words可推出。

          5. D推理判斷題。前3個選項都可在短文中找到明顯的詞句,不是暗示。由文章最后一段可推出答案是D。

        中考英語閱讀理解練習(xí)題:willow branch

          In 1605, a scientist took a willow branch(柳枝) and planted it. He didn’t plant it in the ground, however. He planted it in a vase of soil(泥土). For the next five years, the scientist watered that willow carefully.

          The willow grew and grew. Where did it get the food for its growth? To most people, this was an easy question. The willow plant, of course, took the food from the soil.

          The scientist, however, wanted evidence(證據(jù)).If the willow took the food from the soil for its growth, then, as it grew and weighed more, the soil ought to weigh less. He weighed the willow branch before he planted it. It weighed five pounds. Then he weighed the soil. It weighed 200 pounds. After five years, he weighed the plant and the soil again. The willow tree weighed 169 pounds, but the soil weighed almost the same.

          The result(結(jié)果) was surprising. Where did the 164 pounds come from?

          After many investigations(調(diào)查), the scientist got the answer. He had given water to the willow, and the willow got its food from the water.

          He was right, in a way. Today we know more about the question.

          1. The scientist did the experiment in the sixteenth century.

          2. Most people thought the plant got the food from the soil for its growth.

          3. The soil in the vase weighed two hundred pounds.

          4. The scientist found that the willow grew and weighed more and the soil weighed less.

          5. The soil weighed 164 pounds after five years.

          6. Now we know about the question as much as the scientist did.

          中考英語閱讀理解練習(xí)答案:

          1. B 事實細節(jié)題。因為1605年是第17世紀的第5年,而不是第16世紀。

          2. A事實細節(jié)題。由第2段To most people, this was an easy question. The willow plant, of course, took the food from the soil 可知。

          3. A事實細節(jié)題。由第3段的Then he weighed the soil. It weighed 200 pounds可知。

          4. B事實細節(jié)題。由第3段最后一句The willow tree weighed 169 pounds, but the soil weighed almost the same可知。

          5. B事實細節(jié)題。因為164 pounds不是土壤的重,而是the willow由5年前的5 pounds到169 pounds所增加的重量。

          6. B事實細節(jié)題。由文章最后一句Today we know more about the question 可知。

        中考英語閱讀理解練習(xí)題:Cool

        閱讀理解是英語考試里的必考內(nèi)容之一。下面是學(xué)習(xí)啦小編收集整理的中考英語閱讀理解《Cool》的練習(xí)題目及其參考答案以供大家學(xué)習(xí)。 中考英語閱讀理解練習(xí)題:Cool Cool is a word with many meanings. Its old meaning is used to expre
        推薦度:
        點擊下載文檔文檔為doc格式
        315761 主站蜘蛛池模板: 光棍天堂在线手机播放免费| 香港特级三A毛片免费观看| 国产成人无码AV片在线观看不卡| 亚洲 都市 无码 校园 激情| 国产又爽又黄又爽又刺激| 亚洲 一区二区 在线| 国产成人麻豆精品午夜福利在线| 国产精品一二区在线观看| 色噜噜狠狠色综合中文字幕| 国产精品嫩草99av在线| 亚洲国产一区二区三区久| 欧美成人h精品网站| 四虎国产精品永久免费网址 | 自拍视频一区二区三区四区 | 日韩在线视精品在亚洲| 国产精品呻吟一区二区三区| 久久se精品一区二区三区| 欧美性猛交xxxx免费看| 亚洲欧美成人久久综合中文网| 亚洲一区二区三区在线| 国产成人午夜福利在线小电影| 精品国产VA久久久久久久冰| 蜜桃视频一区二区在线观看| 国产亚洲精品va在线| 国产高清在线男人的天堂| 国产目拍亚洲精品一区二区| 日韩人妻无码精品久久| 亚洲av无码一区二区三区人| 国内精品无码一区二区三区 | 国产精品乱一区二区三区| 亚洲精品电影院| 久热色视频精品在线观看| 天美传媒mv免费观看完整 | 亚洲av永久一区二区| 蜜臀av黑人亚洲精品| 丝袜美腿亚洲综合第一页| 国产美女69视频免费观看| 久国产精品韩国三级视频| 国产超高清麻豆精品传媒麻豆精品| 亚洲丰满熟女一区二区蜜桃| 亚洲AV无码成人网站久久精品|